Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στα χέρια της MIG περνά και το υπόλοιπο 70% της Singular Logic

31 Ιούλιου 2009
  • Στην πλήρη εξαγορά της εταιρείας πληροφορικής Singular Logic προτίθεται να προχωρήσει ο όμιλος Marfin Investment Group.
Στα χέρια της MIG περνά και το υπόλοιπο 70% της Singular Logic

Στην πλήρη εξαγορά της εταιρείας πληροφορικής Singular Logic προτίθεται να προχωρήσει ο όμιλος Marfin Investment Group.

Η MIG ελέγχει το 30,63% του μετοχικού κεφαλαίου, ωστόσο για τους σκοπούς της εξαγοράς θα ιδρυθεί εταιρεία ειδικού σκοπού, μέσω της οποίας θα υλοποιηθεί η Δημόσια Πρόταση.

Χθες ο όμιλος της MIG ζήτησε από το Χρηματιστήριο της Αθήνας να ανασταλεί η διαπραγμάτευση των μετοχών της εισηγμένης εταιρείας μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες για την εξαγορά.

Σε πρώτη φάση αναμένεται ότι στην εταιρεία ειδικού σκοπού θα μεταβιβαστούν τα ποσοστά που κατέχουν στη Singular Logic τόσο η MIG όσο και άλλοι γνωστοί επιχειρηματίες και funds, όπως η εταιρεία Κούμπας Συμμετοχών (ελέγχει το 13,3%), η Αγγλική Φράγκου (10,7%) κ.ά.

Η τρέχουσα αποτίμηση της Singular Logic στο χρηματιστήριο διαμορφώνεται στα 121 εκατ. ευρώ (2,79 ευρώ ανά μετοχή), ωστόσο το προσφερόμενο τίμημα αναμένεται ότι θα είναι υψηλότερο κατά περίπου 10%.

Πηγή Ελευθεροτυπία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης