Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΕΦΕ: Αίτημα παράτασης φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων

ΠΕΦΕ: Αίτημα παράτασης φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων


ΠΡΟΣ:
Υπουργό Οικονομικών
κ. Χρήστο Σταΐκούρα

Κοιν/ση:
1. Υφυπουργό Οικονομικών
κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο

2. Υφυπουργό Οικονομικών
κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη

3. Διοικητή Α.Α.Δ.Ε.
κ. Γεώργιο Πιτσιλή

4. Λογιστές - φοροτέχνες

5. Μ.Μ.Ε.

Αθήνα 13/7/2020

Θέμα: «Παράταση Φορολογικών Δηλώσεων Φυσικών & Νομικών Προσώπων»

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Στην συνέχεια παρόμοιας επιστολής μας αρθ. πρωτ. 62600/18-6-2020 σχετικά με την παράταση των φορολογικών δηλώσεων, επανερχόμαστε στο αίτημα μας για παράταση των δηλώσεων Φυσικών και Νομικών Προσώπων για 30/9/2020.

Έχουν ήδη ανακοινώσει ότι παρατείνεται η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30/9/2020 λόγω covid-19 οι παρακάτω Χώρες:

Κύπρος, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία και Μάλτα έως τις 30/10/2020, η Γαλλία και η Αγγλία έως τις 31/12/2020.


Καθημερινά δεχόμαστε πολλά αιτήματα από Έλληνες Κατοίκους εξωτερικού από Χώρες όπως το Ισραήλ, Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Σαουδική Αραβία, Χώρες οι οποίες συνεχίζουν να βρίσκονται σε lockdown μέχρι και 30/9/2020, για το πώς θα δηλώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία με την παρούσα κατάσταση.

Γιατί γνωρίζετε ότι εμείς οι φοροτέχνες, οι άμισθοι συνεργάτες σας εργαστήκαμε όλη αυτή την περίοδο για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις και την Κοινωνία και δεν είναι δυνατόν τώρα να ζούμε μέσα στο ατελείωτο άγχος κυνηγώντας τις πλατφόρμες που ανοίγουν κάθε μέρα αλλά και προσπαθώντας δίπλα στην Κυβέρνηση ν' ανοίξουμε τον Τουρισμό βοηθώντας τις επιχειρήσεις και ταυτόχρονα να κάνουμε δηλώσεις.

Οι αντοχές μας έχουν φτάσει στα όρια τους όπως και οι αντοχές του πληροφοριακού συστήματος. Πρέπει σήμερα κιόλας να δοθεί παράταση μέχρι 30/9/2020 και αυτό θα είναι το χειροκρότημα για όλους εμάς που δουλεύουμε σκληρά εν μέσω πανδημίας και σταθήκαμε δίπλα στην δοκιμαζόμενη Κοινωνία.


Αγαπητέ Κύριε Υπουργέ,

Ελπίζουμε στην κατανόηση του Δικαίου αιτήματος μας και περισσότερους λόγους θα σας αναπτύξουμε κατά την προσεχή συνάντηση μας.

Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση σας.Μετά τιμής,

Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Φ.Ε.,

Ο Πρόεδρος
Κων/νος Αναστόπουλος

Ο Αντιπρόεδρος
Μανούσος Ντουκάκης

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης