Αποτελέσματα live αναζήτησης

On line σεμινάριο ερωτήσεων: Φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων και συμπλήρωση δήλωσης Ε1 για το φορολογικό έτος 2019

On line σεμινάριο ερωτήσεων: Φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων και συμπλήρωση δήλωσης Ε1 για το φορολογικό έτος 2019
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Ο κόμβος διοργανώνει σεμινάριο μόνο με ερωτήσεις διάρκειας τριών ωρών με θέμα: «Φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων και συμπλήρωση δήλωσης Ε1 για το φορολογικό έτος 2019»

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν μόνο οι συνδρομητές της υπηρεσίας webinars

Το συγκεκριμένο webinar θα διεξαχθεί όπως και όλα τα άλλα webinars του κόμβου (μέσω της ειδικής πλατφόρμας) και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θέσετε το ερώτημά σας πριν τη διεξαγωγή του.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα.

Επίσης να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου δε θα απαντηθούν νέα ερωτήματα παρά μόνο διευκρινίσεις επί των τεθέντων ερωτημάτων (σε περίπτωση που υπάρξει χρόνος και εξαντληθούν τα ερωτήματα που είχαν τεθεί θα δοθεί χρόνος για εκ νέου υποβολή ερωτημάτων)

Προσοχή: Κάθε συνδρομητής της υπηρεσίας webinars θα μπορεί να υποβάλλει ένα ερώτημα* μέχρι και την Κυριακή 12/07/2020. Για το λόγο αυτό η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή από σήμερα έτσι ώστε να μπορεί να υποδέχεται τα ερωτήματα των συνδρομητών.*Παρακαλούμε τα ερωτήματα των συναδέλφων να είναι κατανοητά και όχι μακροσκελή και χωρίς να εμπεριέχουν πολλαπλά υποερωτήματαΤο σεμινάριο διοργανώνεται την Πέμπτη 16 Ιουλίου, ώρα 17:30.


Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους την υπηρεσία παρακολούθησης όλων των διαδικτυακών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο, για ένα έτος, με τα γνωστά σε όλους πλεονεκτήματα της διαδραστικής μας πλατφόρμας, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα που μόνο το TAXHEAVEN και οι εισηγητές του μπορούν να εγγυηθούν.

Πληροφορίες για τα προγραμματιζόμενα σεμινάρια στην πορεία του έτους μπορείτε να βλέπετε από εδώ.

Εγγραφή μπορείτε να κάνετε από την κεντρική σελίδα του κόμβου.


Εισηγητές:

Σαφαρής Αθανάσιος
Αναπλ. Προϊστάμενος ΔΕΑΦΑ της ΑΑΔΕ

Γιοβά Βασιλική
Υπάλληλος ΔΕΑΦΑ της ΑΑΔΕ


Επιστημονική ομάδα κόμβου:

Στο σεμινάριο θα παρίστανται αρκετά μέλη της επιστημονικής ομάδας του κόμβου προκειμένου να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης