Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στις 29/9 εκδικάζονται οι πρώτες προσφυγές για την έκτακτη εισφορά

  • Στις 29 Σεπτεμβρίου, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, θα γίνει η εκδίκαση των πρώτων προσφυγών (αιτήσεων ακυρώσεως) κατά του Ν. <a target='_blank' href='http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/49' rel='tag laws'>3758/2009</a> που προβλέπει την επιβολή έκτακτης εισφοράς. Αυτό προσδιόρισε ο Γενικός Επίτροπος Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων Κ. Πετρόπουλος.
Στις 29/9 εκδικάζονται οι πρώτες προσφυγές για την έκτακτη εισφορά

Στις 29 Σεπτεμβρίου, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, θα γίνει η εκδίκαση των πρώτων προσφυγών (αιτήσεων ακυρώσεως) κατά του Ν. 3758/2009 που προβλέπει την επιβολή έκτακτης εισφοράς. Αυτό προσδιόρισε ο Γενικός Επίτροπος Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων Κ. Πετρόπουλος.

Ειδικότερα, ο Κ. Πετρόπουλος ενεργοποίησε τη διάταξη εκείνη του νόμου για την επίσπευση της Διοικητικής Δικαιοσύνης που του δίνει τη δυνατότητα σε υποθέσεις μείζονος σπουδαιότητας ή υποθέσεις που ενδιαφέρουν μεγάλο αριθμό πολιτών, να προσδιορίζει την εκδίκαση του πρώτου πακέτου αιτήσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο ίδιο σύντομο χρονικό διάστημα θα προσδιοριστούν και οι εφέσεις στο Διοικητικό Εφετείο που θα υποβληθούν κατά των πρωτόδικων αποφάσεων και τον τελικό λόγο θα τον έχει το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ακόμη, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών διανέμει υπόδειγμα "δήλωσης ρητής επιφύλαξης" το οποίο μπορεί ο κάθε φορολογούμενος να υποβάλει στην Εφορία με την καταβολή της έκτακτης εισφοράς.

Πηγή Ελευθεροτυπία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης