Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δίκτυο Συνεργασίας-Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών: Αντιδρούμε στο βάναυσο εμπαιγμό της Πολιτείας - Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Εργασίας, στο Υπ.Οικ. και στην ΑΑΔΕ

Δίκτυο Συνεργασίας-Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών: Αντιδρούμε στο βάναυσο εμπαιγμό της Πολιτείας - Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Εργασίας, στο Υπ.Οικ. και στην ΑΑΔΕ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ καλεί όλους τους συναδέλφους της Αττικής να κλείσουν τα γραφεία τους την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και να παραστούν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας στις 10:30 στο Υπουργείο Εργασίας και στην συνέχεια στο Υ.Ο και την ΑΑΔΕ.

Αντιδρούμε στον βάναυσο εμπαιγμό της Πολιτείας που θεωρεί ότι ξεμπέρδεψε με τους λογιστές με 600 ευρώ και στο σχέδιο εξόντωσης των μικρομεσαίων λογιστικών γραφείων που έχει εκπονηθεί από το Υ.Ο. και την Α.Α.Δ.Ε.

Ξεπερνάμε την αδράνεια και φοβικότητα των ηγεσιών της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. και  Π.Ο.Φ.Ε.Ε. μήπως δυσαρεστήσουν και κακοκαρδίσουν τους ΄΄συνεργάτες  ΄΄ τους (Υ.Ο.-Α.Α.Δ.Ε.) οργανώνοντας μαζικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αγωνιούμε για το μέλλον των γραφείων και των οικογενειών μας μπροστά στο φάσμα της οικονομικής κατάρρευσης που τη βλέπουμε ήδη να έρχεται σαν τσουνάμι κατά πάνω μας απειλώντας να μας εξαϋλώσει.

Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε:

1. Άμεσα νομοθέτηση του δικαιώματος ασθένειας του λογιστή.

2. Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως 30/9.

3. Μετάθεση εφαρμογής του myDATA για το 2021.

4. Άμεση χορήγηση των 800 ευρώ για τον Μάιο που είχε υποσχεθεί ο Πρωθυπουργός.

5. Αναστολή εφαρμογής τέλους επιτηδεύματος και προκαταβολής φόρου για τις εκκαθαρίσεις των δηλώσεων φορολογικού έτους 2019.

6. Ρυθμίσεις οφειλών για το διάστημα από 1/3-30/9 και επιμήκυνση των ρυθμίσεων σε αντίστοιχο βάθος χρόνου.

7. Πλήρη πρόσβαση των λογιστικών γραφείων στα χρηματοδοτικά εργαλεία χορήγησης ρευστότητας χωρίς τα εμπόδια που θέτουν οι Τράπεζες.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ  στις 10:30 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης