Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΛΕΠΑ: Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες φορέων αυτοαπασχολουμένων λογιστών για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3 Ιουλίου

ΕΛΕΠΑ: Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες φορέων αυτοαπασχολουμένων λογιστών για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3 Ιουλίου

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27 - Αθήνα, τηλ: 2103802923-3835093, Fax: 2103306776
Site: https://elepa.gr/ E-mail: [email protected], [email protected]


29/6/2020

Δελτίο Τύπου

Συμμετοχή της ΕΛΕΠΑ στην συγκέντρωση Λογιστών στις 3 Ιουλίου


Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες φορέων αυτοαπασχολουμένων λογιστών για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 10.30πμ στο Υπουργείο Εργασίας και πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών.

Αντιπροσωπεία της ΕΛΕΠΑ θα παραβρεθεί στη συγκέντρωση βάζοντας μπροστά τις εργατικές διεκδικήσεις και το πλαίσιο πάλης της ΠΟΛ. Καλούμε τους συναδέλφους που έχουν την δυνατότητα, να συμμετέχουν.

Το αίσθημα, που είναι γενικευμένο αυτή την περίοδο ειδικά στα λογιστικά γραφεία, ότι «δεν πάει άλλο», χρειάζεται να γίνει πράξη διεκδίκησης των σύγχρονων αναγκών μας!

Θεωρούμε ότι η από κοινού πάλη των εργαζόμενων με τους αυτοαπασχολούμενους του κλάδου είναι  μονόδρομος απέναντι στην κοινή αιτία των προβλημάτων μας, που δεν είναι άλλη από την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και την πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ που τους εξυπηρετεί.

Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από την ηγεσία του ΟΕΕ και άλλων φορέων που στήνουν κοινές επιτροπές με το Υπουργείο για να εκτονώσουν την δικαιολογημένη αγανάκτηση των λογιστών.

Γραφόμαστε στο σωματείο μας, γινόμαστε πιο δυνατοί! Έχουμε πλούσια πείρα πως εκεί που υπάρχουν μέλη του σωματείου μας έχουμε κατακτήσεις, βάζουμε εμπόδια στην εργοδοτική επίθεση που δεχόμαστε με τις ευχές της κυβέρνησης!

Τώρα στο προσκήνιο οι ανάγκες μας!

Το ΔΣ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης