Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΕΕ: Ημέρα Εθελοντικής Δράσης την Παρασκευή 3 Ιουλίου

ΟΕΕ: Ημέρα Εθελοντικής Δράσης την Παρασκευή 3 Ιουλίου
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 2132141800, FAX: 2132141873,  e-mail: [email protected]


Αθήνα, 23-06-2020  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του.

Με σύνθημα «Το ΟΕΕ πάντα παρόν – Όλοι μαζί δίνουμε ζωή», διοργανώνει την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, σε όλη την επικράτεια, εθελοντική αιμοδοσία για τα νοσοκομεία της χώρας και προσφορά ειδών ατομικής προστασίας για το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τις κατά τόπους Μητροπόλεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί:
Στην Αθήνα, στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, από τις 09:00 ως τις 13:00.

Για τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας, όπου εδρεύουν Περιφερειακά Τμήματα του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.oe-e.gr.

O Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας δήλωσε σχετικά: «Με την εθελοντική δράση της 3ης Ιουλίου, το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας στέκεται δίπλα σε συμπολίτες μας και οικογένειες, που έχουν ανάγκη τόσο ιατρικής συνδρομής, όσο και προϊόντων για την προστασία τους από τον κορονοϊό. Με την πανελλαδική αυτή πρωτοβουλία, ως Κεντρική Διοίκηση και Διοικήσεις των Περιφερειακών Τμημάτων του ΟΕΕ καλούμε τόσο τα μέλη μας, όσο και όλους τους Έλληνες πολίτες να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας».

Επισυνάπτεται η πρόσκληση

Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ
Τηλ: 2132141866
2132141883
2132141870


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης