Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εκσυγχρονισμός στο ΙΚΑ με ετήσιο τσεκ απ για τους ασφαλισμένους

  • Το ΙΚΑ Περιστερίου επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για ένα απο τα μεγαλύτερα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, καθώς οι υπηρεσίες υγείας αυτής της μονάδας εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερο από 3.200 συμπολίτες μας.
Εκσυγχρονισμός στο ΙΚΑ με ετήσιο τσεκ απ για τους ασφαλισμένους             
 
Το ΙΚΑ Περιστερίου επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για ένα απο τα μεγαλύτερα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, καθώς οι υπηρεσίες υγείας αυτής της μονάδας εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερο από 3.200 συμπολίτες μας.

Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς τα εμπρός, τόσο σε επίπεδα εξοπλισμού και στελέχωσης, όσο και σε επίπεδο αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα, καθώς υπάρχουν ελλείψεις και κενά, κυρίως σε ότι αφορά στην αναμονή σε ορισμένες ειδικότητες γιατρών και σε καθυστερήσεις σε ορισμένα μικροβιολογικά εργαστήρια.

Υπάρχει ανάγκη βελτίωσης του λογισμικού για το "184", δηλαδή για τα τηλεφωνικά ραντεβού και περαιτέρω στελέχωσης και ανανέωσης του εξοπλισμού, επισήμανε ο κ. Καραμανλής, σημειώνοντας ότι γνωρίζουμε τις ανάγκες και δρομολογούμε την κάλυψή τους, καθώς οι διαγωνισμοί για την ανανέωση του εξοπλισμού των εργαστηρίων είναι ήδη σε εξέλιξη.

Κύριος στόχος είναι ο εκσυγχρονισμός του ΙΚΑ, του ταμείου που καλύπτει τη μεγάλη πλειονότητα των εργαζομένων, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, προαναγγέλλοντας ότι προωθείται σχέδιο νόμου για το διαχωρισμό του τομέα των υπηρεσιών υγείας απο τον τομέα της ασφάλισης και έτσι, όπως ανέφερε, διασφαλίζεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει το ΙΚΑ, θα ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου πιλοτικά σε 8 μονάδες του - μία απο αυτές είναι και το Περιστέρι- ένα νέο πρόγραμμα υπηρεσιών προληπτικής ιατρικής, δηλαδή ένας πλήρης διαγνωστικός έλεγχος, ένα πλήρες ετήσιο τσεκ απ για τους ασφαλισμένους του.

 
Πηγή: Express.gr


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης