Αποτελέσματα live αναζήτησης

Την ικανοποίησή του για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων εκφράζει ο βουλευτής Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης

Την ικανοποίησή του για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων εκφράζει ο βουλευτής Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης


Αθήνα, 18 Ιουνίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σπανάκης για παράταση φορολογικών δηλώσεων: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη γνωρίζει τις  δύσκολες συνθήκες που βιώνουν νοικοκυριά, επαγγελματίες και επιχειρήσεις»


Την ικανοποίηση του για τη χρονική παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, εξέφρασε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης, επισημαίνοντας ότι η Κυβέρνηση γνωρίζει τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν νοικοκυριά, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης και παρεμβαίνει με υπευθυνότητα για την αντιμετώπιση τους. Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, έως και τις 29 Ιουλίου 2020. Πρόκειται για άλλη μία απόφαση που λαμβάνεται με πλήρη επίγνωση των δύσκολων συνθηκών που βιώνουν νοικοκυριά, επαγγελματίες και επιχειρήσεις από τις επιπτώσεις της πανδημίας», δήλωσε ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα της Αθήνας.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης