Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κατάργηση των περισσότερων μορφών αυτοτελούς φορολόγησης

  • Την «κατάργηση των περισσότερων μορφών αυτοτελούς φορολόγησης», προαναγγέλει με συνέντευξή του στην εφ. «Έθνος της Κυριακής», ο υπουργός Οικονομίας, Ιω. Παπαθανασίου, ενώ σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιβολή νέων φόρων από το φθινόπωρο, υπογραμμίζει πως «δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για νέες φορολογικές επιβαρύνσεις».
Κατάργηση των περισσότερων μορφών αυτοτελούς φορολόγησης              
Πηγή: ΑΠΕ
 
 Την «κατάργηση των περισσότερων μορφών αυτοτελούς φορολόγησης», προαναγγέλει με συνέντευξή του στην εφ. «Έθνος της Κυριακής», ο υπουργός Οικονομίας, Ιω. Παπαθανασίου, ενώ σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιβολή νέων φόρων από το φθινόπωρο, υπογραμμίζει πως «δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για νέες φορολογικές επιβαρύνσεις».

Εμφανίζεται δε, κατηγορηματικός πως δεν θα επιβαρυνθούν φορολογικά επιχειρήσεις, καθώς, όπως λέει, «αν αυξήσουμε τη φορολογία των επιχειρήσεων, θα αυξηθεί και η ανεργία».
Ο κ. Παπαθανασίου μιλά για εξίσωση ορίων συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών, διευκρινίζοντας πως δεν θα θιγούν οι γυναίκες, που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα ως τις 26 Μαρτίου 2009.
Κάνει επίσης, λόγο για εξίσωση μισθολογικών αποδοχών σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες για τους νεοπροσλαμβανόμενους από το 2010 με το νέο μισθολόγιο.

 


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης