Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σύλλογος Λογιστών Χανίων: Τρομοκρατία στην εργασία μας; Να σταματήσουμε την εργασία μας να τρομοκρατηθούν αυτοί!

Σύλλογος Λογιστών Χανίων: Τρομοκρατία στην εργασία μας; Να σταματήσουμε την εργασία μας να τρομοκρατηθούν αυτοί!
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Προς:
*Ομοσπονδία ΠΟΦΕΕ
*Συλλόγους όλης της Χώρας.

Κοιν:
Α.Α.Δ.Ε.
Υπ. Οικονομικών
Yπ. Εργασίας
Γραφείο Πρωθυπουργού
Βουλευτές Χανίων
Ο.Ε.Ε.
Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ.


Χανιά 15/06/2020

Τα υπουργεία τους και η ΑΑΔΕ βομβαρδίζουν ανηλεώς με υποχρεώσεις. Τη στιγμή που αποκαμωμένοι από τα καμώματά τους έχουμε μπροστά μας την επίπονη περίοδο των φορολογικών δηλώσεων όπου στις ομαλές περιόδους τις διεκπεραιώναμε στα όρια των αντοχών μας, τώρα ζητάνε, ζητάνε, ζητάνε το ένα μετά το άλλο.

Η ανικανότητα των διοικητικών στελεχών τους, κατακλύζει και αποσυνθέτει την ψυχική υγεία των λογιστών αφού οι αποφάσεις τους έχουν ξεπεράσει προ πολλού την σωματική κόπωση και τώρα την ψυχική μας κόπωση. Απ’ αιώνος απουσιάζει ο σεβασμός προς την εργασία και την επιστημονικότητά μας. Αν υπολογίσουμε ότι σε παλαιότερες περιόδους δουλεύαμε στα όρια μας, ο τριπλασιασμός της εργασίας μας δια των αποφάσεών τους, υποδηλώνει μια αρρωστημένη κατάσταση που το μόνο βέβαιο είναι η κατακόρυφη πτώση της ποιότητας της εργασίας μας και η καθημερινή εμφάνιση λαθών, τέτοιων που εξαφανίζει εν ριπή οφθαλμού τα μεροκάματα ενός μηνός.

Κι όλα αυτά εξ αιτίας της ανικανότητας των διοικητικών στελεχών των Υπηρεσιών αυτών να αποφασίσουν λογικά και καθαρά. Αποφάσεις του ποδαριού, καταιγισμός αποφάσεων, (πέρασαν την μισή χιλιάδα σε λίγους μήνες), αποφάσεις την παραμονή της εφαρμογής, ανούσιες δηλώσεις, ανοργάνωτοι σχεδιασμοί, συνέθεσαν το σκηνικό μιας κακοστημένης παράστασης μαριονέττας από αναίσθητους κι απάνθρωπους σκηνοθέτες.

Χθες Κυριακή εκδόθηκαν οδηγίες για το πρόγραμμα Συνεργασία για το πως θα το εφαρμόσουμε σήμερα το πρωί. Οι πελάτες μας μεθαύριο θα μας επιτίθενται γιατί χάσαμε το σήμερα. Δηλώσεις ξανά στα ενοίκια. Η διασύνδεση του ΑΦΜ του εκμισθωτή από τις ΥΔ αναστολών με την εφαρμογή των μισθωτηρίων του Taxis αδύνατη. Η μεταμεσονύκτια εργασία μας δυνατή γιατί αλλιώς δεν "βγαίνει" πάλι η δουλειά. Επιστρεπτέες ανωμαλίες; Όχι. Η ανωμαλία είναι στην μια πλευρά και εμείς επιτέλους δεν πρέπει να συμμετάσχουμε !

Καλούμε την Ομοσπονδία και τους Συλλόγους όλης της Χώρας να αντισταθούμε στην τρομοκρατία που επιβάλλουν στην εργασία μας.

Να σταματήσουμε την εργασία μας να τρομοκρατηθούν αυτοί.

Να ζητήσουμε να απομακρυνθούν άμεσα τα ανίκανα διοικητικά όργανα διότι όσο παραμένουν η ανικανότητα τους αυτή θα μας οδηγεί στα νοσοκομεία.

Πρέπει να αντιδράσουν στο σύνολο τους οι Σύλλογοι της Χώρας.

Η Ομοσπονδία πρέπει να καλέσει Έκτακτη Γ/Σ για να τους αντιμετωπίσουμε με άλλους τρόπους. Η ως τώρα συζήτηση με αυτούς δεν ήταν συζήτηση. Ήταν παρωδία, ήταν τραγωδία. Κακώς τους εμπιστευτήκαμε και συζητούσαμε μαζί τους. Χαμένη ήταν κάθε προσπάθεια μας. Τώρα, έστω και εμπαιγμένοι, πρέπει να  τους κοιτάξουμε κατάματα κι απ’ το βλέμμα μας να καταλάβουν.

Μ  ε     ε  κ  τ  ί  μ  η  σ  η
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος
Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος

Ο Αντιπρόεδρος
Μαργιολάκης Νεκτάριος

Ο Γενικός Γραμματέας
Μπαρκούρας Γεώργιος

Ο Ταμίας
Παυλιδάκης Γεώργιος

Το Μέλος
Σγουράκη Ευφροσύνη

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης