Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τροποποίηση στους ΚΑΔ και το πλαίσιο ασφαλιστικών εισφορών μηνός Μαρτίου για αυτοαπασχολούμενους και ελ. επαγγελματίες.

Τροποποίηση στους ΚΑΔ και το πλαίσιο ασφαλιστικών εισφορών μηνός Μαρτίου για αυτοαπασχολούμενους και ελ. επαγγελματίες.
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

Με νέα απόφασή του το Υπ.Εργασίας αλλάζει το πλαίσιο της παράτασης των ασφαλιστικών εισφορών μηνός Μαρτίου για τους αυτοαπασχολούμενος τους αγρότες και τους ελ.επαγγελματίες.

Συγκεκριμένα όπως ακριβώς έγινε και με την παράταση των ασφαλιστικών οφειλών των επιχειρήσεων, διαχωρίστηκε το πλαίσιο της παράτασης των ασφαλιστικών εισφορών Φεβρουαρίου - Μαρτίου σε δύο αποφάσεις (από μια που ίσχυε).

Το πλαίσιο της παράτασης των ασφαλιστικών εισφορών Μηνός Φεβρουαρίου για τους Αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες και τους ελ.επαγγελματίες, καθορίζεται με την απόφαση Δ.15/Δ΄/οικ. 13412/327/27.3.2020  ενώ με την νέα απόφαση  Δ.15/Δ'/οικ.18269/584/3.6.2020 καθορίζεται το πλαίσιο της παράτασης των ασφαλιστικών εισφορών των ως άνω προσώπων μηνός Μαρτίου.

Σημειώνουμε επίσης ότι με την νέα απόφαση του Υπ.Εργασίας  οι δικαιούχοι της Παράτασης των ασφαλιστικών εισφορών Μηνός Μαρτίου καθορίζονται βάσει ΚΑΔ που αναγράφονται στην απόφαση και όχι βάσει των ΚΑΔ των αποφάσεων Α.1053/2020 και Α.1054/2020 που προέβλεπε η απόφαση Δ.15/Δ΄/οικ. 13412/327/27.3.2020.


Δείτε την απόφαση για την παράταση των ασφαλιστικών εισφορών μηνός Μαρτίου των αυτοαπασχολούμενων - ελ.επαγγελματιών στο φορολογικό αρχείο του κόμβου
Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης