Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εκτός λειτουργίας οι εφαρμογές στα Υποκαταστήματα Μισθωτών και ορισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ από σήμερα 4.6.2020 και ώρα 13:00 έως και την Δευτέρα 8.6.

Εκτός λειτουργίας οι εφαρμογές στα Υποκαταστήματα Μισθωτών και ορισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ από σήμερα 4.6.2020 και ώρα 13:00 έως και την Δευτέρα 8.6.
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

Αθήνα, 3/6/2020

Στο πλαίσιο του προγράμματος ψηφιακού Μετασχηματισμού, ο e-ΕΦΚΑ μεταφέρει το τριήμερο 6-8 Ιουνίου τις βασικές εφαρμογές του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους [G-Cloud] της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Με τον τρόπο αυτό αντικαθίστανται οι υφιστάμενες υποδομές 20ετίας με σύγχρονες αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες προετοιμασίες για τη μετάπτωση των δεδομένων οι εφαρμογές στα Υποκαταστήματα Μισθωτών του e-ΕΦΚΑ και ορισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, θα απενεργοποιηθούν από την Πέμπτη 4.6.2020 και ώρα 13:00 έως και την Δευτέρα 8.6.2020.

Η ανωτέρω διαδικασία θα επηρεάσει και τον προγραμματισμό ραντεβού για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών την Παρασκευή 5.6.2020 και την Τρίτη 9.6.2020 .

Η διαδικασία επανέναρξης των Συστημάτων στο G-Cloud, θα ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης 9.6.2020 και θα ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα.

Από τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης