Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΥΠΕΕ - Έλεγχοι σε επιχειρήσεις του χώρου των σκαφών αναψυχής

  • Ελέγχους σε επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται χώρους στάθμευσης και συνεργεία επισκευής σκαφών, πραγματοποίησαν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Κεντρικής Μακεδονίας και Αττικής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων.
Έλεγχοι σε επιχειρήσεις του χώρου των σκαφών αναψυχής

Ελέγχους σε επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται χώρους στάθμευσης και συνεργεία επισκευής σκαφών, πραγματοποίησαν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Κεντρικής Μακεδονίας και Αττικής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων.

Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν 37 επιχειρήσεις και διαπιστώθηκαν 46 συνολικά παραβάσεις, στις 15 από αυτές (ποσοστό παραβατικότητας 41%).

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη από τα ειδικά συνεργεία που έχει συγκροτήσει η Υπ.Ε.Ε. για τη διαρκή παρακολούθηση του χώρου των σκαφών αναψυχής. Αντικείμενο του ελέγχου ήταν, μεταξύ όλων των άλλων αδειών και στοιχείων που προβλέπεται να τηρούνται, η διακρίβωση της τήρησης των πρόσθετων βιβλίων που προβλέπει ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων στο 10ο άρθρο του (Βιβλίο Στάθμευσης Σκαφών Θαλάσσης, Βιβλίο Εισερχόμενων Σκαφών Θαλάσσης, Βιβλίο Μεταχειρισμένων Αγαθών).

Η Υπ.Ε.Ε. θα συνεχίσει, σε όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, τον έλεγχο του χώρου των σκαφών αναψυχής και των συναφών δραστηριοτήτων, προκειμένου να προστατευθούν οι νόμιμοι επαγγελματίες του κλάδου από τον παράνομο ανταγωνισμό. Αντίστοιχα, θα συνεχισθεί η προσπάθεια περιορισμού της παραβατικότητας στα ιδιωτικά σκάφη, με ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση ιδιωτικών σκαφών ως επαγγελματικά, με στόχο τη φοροδιαφυγή.

 
 
 Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης