Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις

Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις


Επιτροπή Αγώνα Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών της ΠΑΣΕΒΕ

Η Επιτροπή Αγώνα Λογιστών καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής και δεκάδες σωματεία, την Τετάρτη 3 Ιούνη στην Αττική.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, να πάρουν μέρος στις πρωινές κινητοποιήσεις που οργανώνονται σε όλη την Αττική αλλά και στην κεντρική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας στις 19:30.

Καμιά αναμονή! Οι αντοχές της οικονομίας τους, της ελεύθερης αγοράς, δε χωρούν τις δικές μας ανάγκες. Τώρα είναι η ώρα να οργανωθεί ο αγώνας για πραγματικά μέτρα ανακούφισης και προστασίας!

Η  πλειοψηφία της ΠΟΦΕΕ ούτε θέλει, ούτε μπορεί να οργανώσει την πάλη όλων όσοι πασχίζουμε καθημερινά για την επιβίωση. Το φορολογικό, το ασφαλιστικό, η δωρεάν υγεία, οι συντάξεις, η μονοπώληση, δεν είναι στην ατζέντα της. Μπορεί να σηκώνουν σκόνη για κάθε είδους προσωρινό και επιμέρους μέτρο, δεν αγγίζουν όμως τις βασικές κατευθύνσεις των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζονται διαχρονικά γιατί και οι ίδιοι προσκυνούν στον ίδιο θεό, αυτόν της ανταγωνιστικότητας.

Γι' αυτό όλο το προηγούμενο διάστημα αρνήθηκε οποιαδήποτε κινητοποίηση του κλάδου.

Τους προσπερνάμε και κατεβαίνουμε στο δρόμο με όσους είναι διατεθειμένοι να δώσουν τη μάχη της αξιοπρέπειας και της επιβίωσης.

Το δίκιο είναι με το μέρος μας! Με εμπιστοσύνη στη δύναμη της συλλογικής μας δράσης, καλούμε κάθε συνάδελφο στον αγώνα. Η αποτελεσματικότητα της πάλης μας θα κριθεί στη μαζικότητα αλλά και στην αποφασιστικότητά μας να αντιπαλέψουμε τις κυρίαρχες πολιτικές κυβερνήσεων-ΕΕ.  

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

• Άμεση επανένταξη των α/α λογιστών στο αφορολόγητο όριο (ύψους 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί) ξεκινώντας από το φορολογικό έτος 2019.
• Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και της καταβολής του ΕΝΦΙΑ, κατάργηση της προκαταβολής φόρου, καταρχήν για τα έτη 2019 και 2020, με προοπτική οριστικής κατάργησής τους. Χωρίς αυτά, η δυνατότητα επιβίωσης των α/α, είναι πρακτικά αδύνατη.
• Απαλλαγή των α/α λογιστών από την καταβολή εισφορών ατομικής ασφάλισης για όσο διάστημα κρατούν τα έκτακτα μέτρα, χωρίς απώλεια συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων. Το κράτος να καλύψει πλήρως τις ασφαλιστικές τους εισφορές, συνταξιοδοτικές και υγείας.
• Να καταβληθεί  σε  όλους τους λογιστές η αποζημίωση ειδικού σκοπού των  800 ευρώ για τον μήνα Μάιο.
• Να δοθεί άμεσα ουσιαστική παράταση υποβολής όλων των δηλωτικών υποχρεώσεων.
• Nα μην επιβληθεί κανένα πρόστιμο για εκπρόθεσμες δηλώσεις Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου.
• Παράταση υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων τουλάχιστον έως 30/9/2020

Αρνούμαστε να ματώσουμε ξανά! Ανοίγουμε καινούργια σελίδα αγώνα!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

Μάης 2020

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης