Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο Γιώργος Χριστόπουλος στην ΕΡΤ1 για τα λάθη στις πλατφόρμες και τις αδικίες στη μη λήψη αποζημίωσης των 800 ευρώ σε πολλές περιπτώσεις

Ο Γιώργος Χριστόπουλος στην ΕΡΤ1 για τα λάθη στις πλατφόρμες και τις αδικίες στη μη λήψη αποζημίωσης των 800 ευρώ σε πολλές περιπτώσειςΣτο παρακάτω video ο έγκριτος φοροτεχνικός και συνεργάτης του κόμβου Taxheaven Γιώργος Χριστόπουλος, "καταγγέλλει" την έλλειψη ειδικού "παρατηρητηρίου" στις εφαρμογές και εν γενεί στις οδηγίες από ομάδα με συμμετοχή της αγοράς και με συμμετοχή βέβαια του Λ/Φ της "πράξης".


Από δω και πέρα στον παρονομαστή των στοχευμένων παρεμβατικών πολιτικών στο επιχειρείν και στην οικονομία θα βρίσκεται η εφαρμοσμένη ψηφιακή εργαλειοποίηση. Ο Λ/Φ θα έχει κομβικό ρόλο για να φθάνουν αποτελεσματικά στην επιχείρηση και στον φορολογούμενο τα όποια μέτρα στήριξης με τις αντίστοιχες υποχρεώσεις εξαρτώμενες βεβαίως από την καλή νομοθέτηση συνοδευόμενη από τις αντίστοιχες σαφείς ερμηνευτικές οδηγίες.

Δείτε το σχετικό video:Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης