Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΟΦΕΕ: Ενημέρωση συναδέλφων για την ολοκλήρωση της εφαρμογής σχετικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού των επιχειρήσεων (800 ευρώ)

ΠΟΦΕΕ: Ενημέρωση συναδέλφων για την ολοκλήρωση της εφαρμογής σχετικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού των επιχειρήσεων (800 ευρώ)

Σύμφωνα με το  Δελτίο τύπου που απέστειλε ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ στο Facebook

Συνάδελφοι,

Η συμμετοχή πανελλαδικά, στην ψηφιακή εφαρμογή που δημιουργήσαμε με σκοπό τη συγκέντρωση των περιπτώσεων σε αιτήσεις που υποβάλατε με εντολή των δικαιούχων πελατών σας, στην εφαρμογή «myBusinessSupport» για τη λήψη της αποζημίωσης (των 800 ευρώ, σύμφωνα με την ΚΥΑ 39162 - ΦΕΚ Β΄ 1457/16-04-2020) και δεν την έλαβαν, ήταν μεγάλη.

Προκειμένου να διαβιβαστεί το αρχείο αυτό στην ΑΑΔΕ για περαιτέρω εξέταση, ώστε να θεραπευθούν οι συγκεκριμένες αδικίες, σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή θα μείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 24.00.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι την προσεχή εβδομάδα, η Π.Ο.Φ.Ε.Ε., θα λειτουργήσει παρόμοια εφαρμογή, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπου θα μπορείτε να καταχωρείτε περιπτώσεις αιτήσεων για τη μη λήψη αποζημίωσης επιστημόνων των 600 ευρώ (σύμφωνα με την ΚΥΑ 16604/3224 - ΦΕΚ Β΄ 1629/29-04-2020). Η σχετική ανακοίνωση με τις οδηγίες θα εκδοθεί προσεχώς.

Για το Δ.Σ.Το Γραφείο Τύπου

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης