Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΦΕΕΑ: Πρόσκληση την Δευτέρα 18 Μαΐου σε σεμινάριο με θέμα «Το εργασιακό και ασφαλιστικό τοπίο στο πλαίσιο αντιμετώπισης του Κορωναϊού»

ΕΦΕΕΑ: Πρόσκληση την Δευτέρα 18 Μαΐου σε σεμινάριο με θέμα «Το εργασιακό και ασφαλιστικό τοπίο στο πλαίσιο αντιμετώπισης του Κορωναϊού»Αθήνα 12 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ), σας προσκαλεί στο πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο την Δευτέρα 18 Μαΐου και ώρα 16.00 με διάρκεια όση χρειαστεί.

Συνάδελφοι με γνώμονα τις ανάγκες των νέων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε αποφασίσαμε την διενέργεια των ημερίδων μας διαδικτυακά, για τον νομό Αττικής, τουλάχιστον μέχρι την λήξη της κρίσης.

Ένα νέο τόλμημα της ΕΦΕΕΑ που με την βοήθεια των δοκιμασμένων και έμπειρων εισηγητών αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση από όλους εσάς θα στεφτούν για άλλη μια φορά με απόλυτη επιτυχία.

Ελπίζουμε ότι γρήγορα θα έχουμε πάλι την δυνατότητα να τα πούμε από κοντά υγιείς.

Θεματολογία: Το εργασιακό και ασφαλιστικό τοπίο στο πλαίσιο αντιμετώπισης του Κορωναϊού.

Εισηγητές:
Θεματολογία:

Πέτρος Ραπανάκης
Διαμόρφωση των Εργασιακών Σχέσεων

Δημήτρης Μπούρλος
Ασφαλιστικά θέματα - Υποχρεώσεις εργοδοτών έναντι εργαζομένων στον e- ΕΦΚΑ (ΑΠΔ – προθεσμίες- απεικόνιση)

Νίκος Αυλωνίτης
Ειδικότερα θέματα Φροντιστηρίων - εκπαίδευσης

Ο τρόπος και η διεύθυνση σύνδεσης στην πλατφόρμα του zoom θα σας αποσταλεί, αφού καταθέσετε την συμμετοχή σας, και τηλεφωνικά στο 210 8224 111 ή μέσω e-mail στην διεύθυνση [email protected] επιβεβαιώσετε την κράτηση σας.

Κόστος συμμετοχής
Για τα μέλη της ΕΦΕΕΑ 20,00 ευρώ
Για τα μη μέλη 40,00 ευρώ
Αρ. τραπεζικού λογαριασμού Eurobank GR 5702602180000890100316235

Για καλύτερη προετοιμασία των εισηγητών οι συνάδελφοι μπορούν να στείλουν ερωτήσεις μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Τσαμόπουλος

Η Γεν. Γραμματέας
Ιωάννα Μπινιάκου

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης