Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αποστολή Εκκαθαριστικών Σημειωμάτων Έκτακτης Εισφοράς

  • Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε έως τις 30 Ιουνίου 2009, η έκδοση και η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων της έκτακτης εισφοράς του άρθρου 18 του ν.<a target='_blank' href='http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/49' rel='tag laws'>3758/2009</a>.
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Αθήνα, 2/7/2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ:  «Αποστολή Εκκαθαριστικών Σημειωμάτων Έκτακτης Εισφοράς»

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε έως τις 30 Ιουνίου 2009, η έκδοση και η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων της έκτακτης εισφοράς του άρθρου 18 του ν.3758/2009.

Το συνολικό ποσό μπορεί να καταβληθεί είτε εφάπαξ είτε σε τρείς δόσεις. Το συνολικό ποσό ή η πρώτη δόση μπορούν να εξοφληθούν εμπρόθεσμα μέχρι τις 31 Ιουλίου 2009. Η δεύτερη δόση μπορεί να εξοφληθεί εμπρόθεσμα μέχρι 30 Σεπτεμβρίου και η τρίτη δόση μέχρι 30 Νοεμβρίου. Η πληρωμή μπορεί να γίνει στις συνεργαζόμενες τράπεζες που αναφέρονται στο εκκαθαριστικό σημείωμα και σε οποιαδήποτε ΔΟΥ.

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που στα αυτοτελώς φορολογούμενα εισοδήματα της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος οικ. έτους 2008 περιλαμβάνονται αποζημιώσεις, εφάπαξ παροχές ταμείων κλπ της παρ.1 αρθ.14 και παρ.1 αρθ.45 του ΚΦΕ, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στη ΔΟΥ που αναγράφεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα με τα σχετικά παραστατικά, προκειμένου να επαναπροσδιοριστεί εάν υπόκεινται στην καταβολή έκτακτης εισφοράς και το ύψος αυτής.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης