Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σ. Πέτσας για εστίαση: Εξετάζουμε μέτρο για μεγαλύτερους χώρους με λιγότερα ή και μηδενικά τέλη

Σ. Πέτσας για εστίαση: Εξετάζουμε μέτρο για μεγαλύτερους χώρους με λιγότερα ή και μηδενικά τέλη
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στον «ΑΝΤ1» και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα»

Για την εστίαση ο κος Πέτσας ανέφερε τα εξής:

«Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Θα πάμε σιγά-σιγά, θα πάμε σταδιακά. Ξέρουμε το πρόβλημα, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της εστίασης. Έχουν προγραμματιστεί και έχουν γίνει συναντήσεις και με το οικονομικό επιτελείο, αλλά θα έχει, τις επόμενες ημέρες, συναντήσεις και ο Πρωθυπουργός, με σκοπό δύο πράγματα: Πρώτον, να δούμε πότε είναι το κατάλληλο χρονικό σημείο για να επανέλθει στην κανονικότητα και η εστίαση και δεύτερον, με ποιους κανόνες θα μπορέσει αυτό να γίνει, ώστε να μη ζημιωθεί υπέρμετρα η κάθε μικρή ή μεγαλύτερη επιχείρηση στο χώρο της εστίασης. Ένα από τα μέτρα που εξετάζουμε, σε συνεννόηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου με την ΚΕΔΕ και τους Δήμους μας, είναι πως θα μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερους χώρους με λιγότερα ή και μηδενικά τέλη.
Γι’ αυτό θα έχουμε έναν συνδυασμό μέτρων έτσι ώστε αφενός να νιώσει ο πελάτης εμπιστοσύνη και να πάει σε χώρους εστίασης, έστω και σε ένα μικρότερο αριθμό, και αφετέρου στοχευμένα μέτρα στήριξης του χώρου της εστίασης που θα περιμένετε τις επόμενες ημέρες.
»

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης