Αποτελέσματα live αναζήτησης

Taxheaven - Οδηγός φορολογικών δηλώσεων 2020

Taxheaven - Οδηγός φορολογικών δηλώσεων 2020Ο κόμβος TAXHEAVEN αφουγκραζόμενος την ανάγκη των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα για πλήρη και έγκυρη ενημέρωση αναφορικά με τη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2019 και με κύριο γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, ετοίμασε και σας παρουσιάζει τον πλήρως ανανεωμένο οδηγό συμπλήρωσης φορολογικών δηλώσεων «Δηλώσεις 2020».

Στον οδηγό δηλώσεων 2020 έχει προστεθεί και περιοδική δήλωση ΦΠΑ, ενώ ολοκληρώθηκε και η επικαιροποίηση του Εντύπου Ν σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες της ΑΑΔΕ

Αναλυτικά τα έντυπα που έχουν ενημερωθεί με τις νέες οδηγίες και είναι διαθέσιμα στον Οδηγό:

-Έντυπο Ε2
-Έντυπο Ε3
-Έντυπο Ε1
-Έντυπο Ν
-Έντυπο ΦΠΑ

Δείτε εδώ την αναλυτική παρουσίαση το Οδηγού

Η πρόσβαση στον οδηγό «Δηλώσεις 2020» είναι δωρεάν για όσους έχουν ενεργή συνδρομή στις συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου (αρχείο νόμων αποφάσεων).

Τονίζεται ότι από φέτος οι ενεργοί συνδρομητές του κόμβου έχουν απευθείας πρόσβαση στο Οδηγό Δηλώσεων 2020 χωρίς να χρειάζεται να προβούν σε εκ νέου είσοδο στις σελίδες αυτού (log in).

Δείτε τον οδηγό «Δηλώσεις 2020» πατώντας εδώ (Απαιτείται να έχετε κάνει πρώτα είσοδο στον κόμβο - log in)


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης