Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα δέσμη μέτρων για το Μάιο και ενίσχυση του εισοδήματος των εργαζομένων ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός

30 Απρίλιος 2020
Νέα δέσμη μέτρων για το Μάιο και ενίσχυση του εισοδήματος των εργαζομένων ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Πέντε παρεμβάσεις ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του στη συζήτηση με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στη χώρα.

Πρώτον, η αποζημίωση ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους που παραμένουν σε αναστολή σύμβασης εργασίας, όπως και τα επιδόματα για ανέργους, θα συνεχίσουν να καταβάλλονται από το Κράτος για όσο υπάρχουν οι αρνητικές συνέπειες της πανδημίας.

Δεύτερον, ενίσχυση του εισοδήματος των εργαζομένων από την Πολιτεία με αξιοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος SURE (υποστήριξη για τον μετριασμό των κινδύνων ανεργίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης).

Τρίτον, παράταση προστασίας της πρώτης κατοικίας (βλέπε σχετική είδηση). Μετά τον Ιούλιο θα τεθεί σε λειτουργία πρόγραμμα-γέφυρα που θα επιβραβεύει και συνεπείς δανειολήπτες.

Τέταρτον, παραμένουν στη διάθεση των επιχειρήσεων τα μέτρα της επιστρεπτέας προκαταβολής, εγγυήσεις για κεφάλαια κίνησης, επιδότηση επιτοκίου στα δάνεια των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Και πέμπτον, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί νέα δέσμη μέτρων που θα ξεκινήσει το Μάιο για επιχειρήσεις που θα δουν τον τζίρο τους μειωμένο όπως επίσης και ένα σχέδιο για τον τουρισμό.

Δείτε το σχετικό video:Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης