Αποτελέσματα live αναζήτησης

Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών - Επιστολή προς το Υπ. Οικονομικών για το ΕΤΑΚ

  • Το τελευταίο διάστημα ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών δέχεται από συναδέρφους όλο και περισσότερες διαμαρτυρίες για την αποστολή από το Υπ.Οικονομικών σημειωμάτων διόρθωσης του εντύπου Ε9 που έχουν κατατεθεί από το 2005 και μετά. Γι αυτό το λόγο συνέταξε και απέστειλε στην αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου σχετική επιστολή.
Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών
Επιστολή προς το Υπ. Οικονομικών
Το τελευταίο διάστημα ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών δέχεται από συναδέρφους όλο και περισσότερες διαμαρτυρίες  για την αποστολή από το Υπ.Οικονομικών σημειωμάτων διόρθωσης του εντύπου Ε9 που έχουν κατατεθεί από το 2005 και μετά. Γι αυτό το λόγο συνέταξε και απέστειλε στην αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου σχετική επιστολή.

           
 

Προς Υπ. Οικονομικών
Διεύθυνση Φορολογίας Κεφαλαίου
Αθήνα, 26 Ιουνίου 2009
Θέμα  « Σημειώματα Διόρθωσης Εντύπων Ε9»


Σχετικά με την αποστολή πληθώρας σημειωμάτων διόρθωσης εντύπων Ε9 έτους 2005 και εντεύθεν έχουν εντοπιστεί διαφορές για τις οποίες δεν φέρουν ευθύνη οι λογιστές / φοροτεχνικοί αλλά οι οδηγίες που κατά καιρούς έχουν δοθεί από το Υπ. Οικονομικών.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος και έχοντας διάθεση να συμμετάσχουμε στην αποκατάσταση των προβλημάτων αιτούμαστε να δοθεί εύλογο χρονικό διάστημα διόρθωσης των «λαθών».
 

Με εκτίμηση
Για τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης