Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΕΦΕ: Τι θα γινόταν αν εμείς κατεβάζαμε τα ρολά για ένα-δύο μήνες;

ΠΕΦΕ: Τι θα γινόταν αν εμείς κατεβάζαμε τα ρολά για ένα-δύο μήνες;


Π Ρ Ο Σ
Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο    Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ω Ν
κ. Χρήστο Σταϊκούρα  
Καρ. Σερβίας 10

Α Θ Η Ν Α
 
Κοιν: 1. Διοικητή Α.Α.Δ.Ε.
κ. Γεώργιο Πιστσιλή
Καραγεώργη Σερβίας 10
Α Θ Η Ν Α
 
2. Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (ΚΕΠΠ)
Ριζαρείου 1, 152 33 Χαλάνδρι
E-mail: [email protected]
Τηλ.:  210 33 59 002-3    
Fax:   210 33 59 912
 
3.  Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος
Μητροπόλεως  12-14
Α Θ Η Ν Α
 
4. Λογιστές – Φοροτέχνες


5. Τaxheaven

 
Κύριε Υπουργέ,

Οι λογιστές, είναι από τα επαγγέλματα που δεν έχουν κλείσει με κυβερνητική εντολή. Θα πρέπει να μείνουν ανοιχτά τα γραφεία μας, για να διεκπεραιώσουν ότι υποχρεώσεις απορρέουν από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης με τις Π.Ν.Π., και τις τρέχουσες υποχρεώσεις των πελατών τους, όπως Φ.Π.Α., Μ.Υ.Φ., Φ.Μ.Υ., Α.Π.Δ. κ.λπ., οι οποίες μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει καμία παράταση επίσημα. Αυτό σημαίνει, ότι οι  πελάτες μας υποχρεωτικά μας έφεραν και παραλάβαμε ως είχαμε υποχρέωση, όλα τα φορολογικά στοιχεία που μας προσκόμισαν, για την υποβολή των διάφορων αιτήσεων ή εγγράφων, γεννούνται δε τα παρακάτω ερωτήματα:

Οι λογιστές, έχουν τόσο καλό ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε είναι σίγουρο ότι δεν θα αρρωστήσουν, ερχόμενοι σε επαφή με τους πελάτες τους;
 
Τα παραπάνω έγγραφα ή παραστατικά που θα μας φέρουν οι πελάτες, είναι σίγουρο ότι δεν τα έχουν ακουμπήσει άτομα που είναι φορείς του ιού;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού θα επανέλθουμε στην κανονικότητα και στην εργασία μας, μα πως γίνει αυτό αφού όταν πάρθηκαν τα μέτρα είχαμε περίπου 30 – 35  κρούσματα κορωνοϊού, που ήρθαν από το Ισραήλ (προσκυνητές στους Αγ. Τόπους και δεν τους απομονώσατε) και κανένα θάνατο, χθες που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δια του Πρωθυπουργού με διάγγελμα, την άρση των μέτρων σταδιακά, είχαμε 32 νέα κρούσματα και 2 νεκρούς τι άλλαξε Πρωθυπουργέ και κύριοι της κυβέρνησης, τίποτα.

Η κυβέρνηση, είναι υπεύθυνη, για τυχόν πρόβλημα υγείας από τον κορονοϊό (COVID 19), που θα προκύψει σε συνάδελφο και την επίπτωση που θα έχει αυτό στην ζωή του ή στη ζωή της οικογένειάς του ή και στη διασπορά του κορονοϊού (COVID 19). Κύριοι του Υπουργείου Οικονομικών δέστε με προσοχή όλα τα παραπάνω και δώστε άμεσα λύσεις οι λογιστές δεν είναι πολίτες δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας.

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα είναι κρίσιμη και όσοι από εμάς είμαστε υποχρεωμένοι να εργαστούμε εν μέσω αυτής της κρίσης (γιατροί, υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ, κούριερ, λογιστές κ.λπ.) θα πρέπει να έχουμε την αίσθηση ότι το κράτος θα μας στηρίξει και θα μας προστατεύσει ώστε όλοι μαζί στο τέλος αυτής της κρίσης να έχουμε σηκώσει το βάρος εξίσου.

Επειδή οι συνάδελφοι λογιστές – φοροτεχνικοί δεν είναι πειραματόζωα και επειδή έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο όπως και οι γιατροί νοσηλευτές κλπ. ζητάμε να μας εντάξετε στα βαρέα – ανθυγιεινά και να διπλασιάσετε την αποζημίωση γιατί μας φορτώσατε όλη τη δουλειά των Δ.Ο.Υ., τέλος να δώσετε ξεκάθαρη εντολή στους Προϊσταμένους των Δ.Ο.Υ. να μην καλούν τους φορολογούμενους με προσκλήσεις προσκόμισης βιβλίων και στοιχείων ή να κοινοποιούν σημειώματα διαπιστώσεων ελέγχου και προσωρινές πράξεις, (όσα δόθηκαν να ανακαλεστούν άμεσα), εκτός και αν άλλος είναι ο σκοπός σας να τους στείλετε στο δημιουργό τους.         

Είμαστε δε στη διάθεσή ΣΑΣ και περιμένουμε την αντίδρασή ΣΑΣ για να ενημερώσουμε τα μέλη μας, επειδή όμως σε κανένα από προηγούμενα έγγραφά μας δεν δώσατε καμία απάντηση δεν περιμένουμε απάντηση και σ΄ αυτό. Τι θα κάνατε στο Υπουργείο ΣΑΣ αν εμείς κατεβάζαμε τα ρολά για ένα μήνα - δύο μήνες ???.

Μετά τιμής

για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ                           

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης