Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πάνω από 700 φοροτεχνικοί στο webinar ΕΕΑ-ΠΟΦΕΕ-ΕΦΕΕΑ «Κορονοϊός και Λογιστής» (Video)

Πάνω από 700 φοροτεχνικοί στο webinar ΕΕΑ-ΠΟΦΕΕ-ΕΦΕΕΑ «Κορονοϊός και Λογιστής» (Video)


Εκατοντάδες φοροτεχνικοί συμμετείχαν στο Webinar «ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ» που διοργάνωσαν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής ΕΦΕΕΑ στις 28 Απριλίου 2020.

Περισσότεροι από 700 φοροτεχνικοί από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την εκδήλωση, ενώ σε 2,5 ώρες απαντήθηκαν δεκάδες ερωτήσεις για τα «καυτά» ζητήματα του Κλάδου.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μίλησε για τις πρόσφατες παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου για τα μέλη του και ειδικά για τον κλάδο των Φοροτεχνικών, έναν κλάδο που αποτελεί ισχυρό κομμάτι του Ε.Ε.Α.. Ο Οικονομικός Επόπτης του Ε.Ε.Α. κ. Παναγιώτης Παντελής με την παρέμβασή του ανέλυσε τις δράσεις του Επιμελητηρίου για τον κλάδο των φοροτεχνικών, έναν κλάδο που ο ίδιος εκπροσωπεί στην Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Α..

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις εισηγήσεις του Προέδρου της ΠΟΦΕΕ κ. Καμπάνη Βασίλη, του Προέδρου της ΕΦΕΕΑ κ. Τσαμόπουλου Δημήτρη και με τις αναλυτικές απαντήσεις στα δεκάδες ερωτήματα των συμμετεχόντων από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΠΟΦΕΕ κ. Γιώργο Χριστόπουλο, τον συνεργάτη του ΕΕΑ, γνωστό εργατολόγο, κ. Δημήτρη Μπούρλο και τον σύμβουλο των εργασιακών θεμάτων κ. Πέτρο Ραπανάκη.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε τεχνικά η ομάδα Webinar του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και συντόνισε το μέλος του Ε.Ε.Α. κ. Γιώργος Φλωράς.
Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης