Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΔΗΛΩΣΗ ΥΦ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ.Γ.ΒΛΑΧΟΥ ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ 10ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

1 Ιούλιου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ 10ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ Ο κ. Βλάχος δήλωσε τα εξής: Το Υπουργείο Ανάπτυξης πήρε την πρωτοβουλία να προωθήσει ρύθμιση σύμφωνα με την οποία επιτρέπονται οι προσφορές στα καταστήματα ένα μήνα πριν από τις εκπτώσεις.
ΔΗΛΩΣΗ ΥΦ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ.Γ.ΒΛΑΧΟΥ ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ 10ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ 10ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Ο κ. Βλάχος δήλωσε τα εξής: Το Υπουργείο Ανάπτυξης πήρε την πρωτοβουλία να προωθήσει ρύθμιση σύμφωνα με την οποία επιτρέπονται οι προσφορές στα καταστήματα ένα μήνα πριν από τις εκπτώσεις.

Οι προσφορές αυτές, σύμφωνα με το νόμο, θα ισχύουν για ένα δεκαήμερο και θα αφορούν το 50% των εμπορευμάτων. Σε μια δύσκολη περίοδο για το εμπόριο, αλλά και τους καταναλωτές το Υπουργείο Ανάπτυξης έχοντας ανοιχτή και καθημερινή επικοινωνία με τον Εμπορικό κόσμο και την κοινωνία πήρε αυτήν την πρωτοβουλία με στόχο να λειτουργήσει καλύτερα η αγορά, αλλά και να επωφεληθούν οι καταναλωτές.

Είναι μία αναγκαία ρύθμιση, που θα τονώσει την αγοραστική κίνηση σε μια περίοδο, που μπορεί να αποδειχθεί πολύ κρίσιμη για πολλούς συμπολίτες μας που ασκούν

την εμπορική ιδιότητα».



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης