Αποτελέσματα live αναζήτησης

Έλεγχοι σε καφετέριες και χώρους διασκέδασης

  • Ελέγχους σε καφετέριες, μπαρ, κέντρα διασκέδασης και συναφείς επιχειρήσεις πραγματοποίησαν το τριήμερο 26-28 Ιουνίου οι Περιφερειακές Διευθύνσεις της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων σε ολόκληρη τη χώρα.
ΥΠ.Ε.Ε.

Δελτία Τύπου :: Έλεγχοι σε καφετέριες και χώρους διασκέδασης
 
Ελέγχους σε καφετέριες, μπαρ, κέντρα διασκέδασης και συναφείς επιχειρήσεις πραγματοποίησαν το τριήμερο 26-28 Ιουνίου οι Περιφερειακές Διευθύνσεις της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων σε ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν 576 επιχειρήσεις και διαπιστώθηκαν 501 παραβάσεις σε 194 από αυτές. Συνηθέστερη παράβαση ήταν η μη έκδοση φορολογικών στοιχείων (αποδείξεων λιανικής πώλησης).

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν με τη νέα μεθοδολογία της Υπ.Ε.Ε., σύμφωνα με την οποία ελέγχονται πανελλαδικά επιχειρήσεις που ανήκουν σε ένα κλάδο επιχειρηματικής δραστηριότητας, προκειμένου να περιορίζεται ο υποκειμενισμός κατά την επιλογή τους και η ανάγκη των πολιτών για μεμονωμένες καταγγελίες.

Η Υπ.Ε.Ε. θα συνεχίσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τους ελέγχους σε κάθε είδους ομοειδείς επιχειρήσεις και επιτηδευματίες, μεταξύ των οποίων είναι και αυτές του χώρου της ψυχαγωγίας και συναφών παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο για φορολογικές παραβάσεις, όσο και για τη διακίνηση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών, ή διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης