Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΙΥΕ: Καλούμε την κυβέρνηση να απεμπλακεί από τις ιδεοληπτικές εμμονές του Υπουργού Ανάπτυξης για το ωράριο των super markets

ΟΙΥΕ: Καλούμε την κυβέρνηση να απεμπλακεί από τις ιδεοληπτικές εμμονές του Υπουργού Ανάπτυξης για το ωράριο των super markets
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Αθήνα, 24/4/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η κυβέρνηση, δια του Υπουργού Ανάπτυξης, αποφάσισε την παράταση του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας των supermarket.

Τα κυβερνητικά επιχειρήματα, για την επιλογή αυτή, αποδομούνται από την πραγματικότητα, καθώς η ζήτηση στα supermarket έχει περιοριστεί εξαιτίας της συρρίκνωσης του εισοδήματος των καταναλωτών και της μείωσης της επισκεψιμότητας.

Λίγο πριν τη σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων, η επιστροφή στο κανονικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων αποτελεί σημείο αναφοράς για τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου, οι οποίοι καθημερινά ρισκάρουν την υγεία τους και έχουν επωμιστεί μεγάλο φορτίο, όλη αυτή την περίοδο.Το θέμα πρέπει να κλείσει οριστικά πριν την 9η Μαΐου που ορίζει η ΠΝΠ και είναι επιβεβλημένη η επαναφορά στο πρότερο καθεστώς λειτουργίας Δευτέρα-Σάββατο, προκειμένου να επανέλθουν οι εργαζόμενοι στον οικογενειακό τους προγραμματισμό, καθώς οι ώρες αυτές είναι αρκετές για την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή.

Καλούμε την κυβέρνηση να απεμπλακεί από τις ιδεοληπτικές εμμονές του Υπουργού Ανάπτυξης για το ωράριο των super market του εμπορίου.

Για την ΟΙΥΕ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης