Αποτελέσματα live αναζήτησης

Άρειος Πάγος: Ζητά την επίσπευση της έρευνας για τον αγροτικό ΦΠΑ

  • Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου Κρήτης, εστάλη σήμερα από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά έγγραφο, με το οποίο ζητά να συνεχισθούν με ταχύτερο ρυθμό οι ήδη διεξαγόμενες έρευνες για την υπόθεση της απάτης 56 εκατ. ευρώ με τον αγροτικό ΦΠΑ.
Άρειος Πάγος: Ζητά την επίσπευση της έρευνας για τον αγροτικό ΦΠΑ

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου Κρήτης, εστάλη σήμερα από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά έγγραφο, με το οποίο ζητά να συνεχισθούν με ταχύτερο ρυθμό οι ήδη διεξαγόμενες έρευνες για την υπόθεση της απάτης 56 εκατ. ευρώ με τον αγροτικό ΦΠΑ.


Η απάτη αυτή εντοπίσθηκε από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων και ως εμπλεκόμενοι φέρονται παραγωγοί, αλλά και Αγροτικοί Συνεταιρισμοί της Κρήτης.

Ειδικότερα, η απάτη διεπράχθη στην διετία 2005-2007 και εντοπίστηκαν πλαστά στοιχεία (τιμολόγια κ.λπ.) που χρησιμοποιήθηκαν με σκοπό να επιστραφεί ο ΦΠΑ από την εικονική πώληση αγροτικών προϊόντων.

Πριν την αποστολή του εγγράφου του κ. Σανιδά στην Κρήτη είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτ. Χατζηγάκη με το οποίο ζήτησε την επίσπευση της έρευνας.

Πηγή Κέρδος


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης