Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δείκτες «μέτρησης αποτελεσματικότητας» στο υπουργείο Οικονομίας

18 Ιούνιου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Καθορίστηκαν οι «δείκτες μέτρησης αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας» για το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, και την Πέμπτη οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομίας και Εσωτερικών υπέγραψαν την κοινή σχετική απόφαση.
Δείκτες «μέτρησης αποτελεσματικότητας» στο υπουργείο Οικονομίας

Καθορίστηκαν οι «δείκτες μέτρησης αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας» για το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, και την Πέμπτη οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομίας και Εσωτερικών υπέγραψαν την κοινή σχετική απόφαση.

Οι δείκτες θα αποτιμώνται σε ετήσια βάση, και συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση απολογισμού που συντάσσεται από τη Διεύθυνση Ποιότητας και Αποδοτικότητας του υπουργείου και θα στέλνονται στο υπουργείο Εσωτερικών.

Στόχος της επιβολής των δεικτών στην αξιολόγηση είναι ο ελέγχος της αποτελεσματικότητας της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών και τη βελτίωσή τους.

Παρόμοια μέτρα εφαρμόζονται ήδη στα υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Μακεδονίας-Θράκης, και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, όπως και σε περιφερειακές και νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις και το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας.

Πηγή Το Βήμα



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης