Αποτελέσματα live αναζήτησης

TEΠΜΠΕ: Πάνω από 10.000 επιχειρήσεις χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ

18 Ιούνιου 2009 Σχόλια
  • Περισσότερες από 10.000 ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ, αριθμός που, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το ΥΠΑΝ, αντιστοιχεί στο 1/3 του συνολικού αριθμού των επιχειρήσεων, που δανειοδοτήθηκαν, κατά την πρώτη φάση.
TEΠΜΠΕ: Πάνω από 10.000 επιχειρήσεις χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ
Περισσότερες από 10.000 ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ,  αριθμός που, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το ΥΠΑΝ,  αντιστοιχεί στο 1/3 του συνολικού αριθμού των επιχειρήσεων, που δανειοδοτήθηκαν, κατά την πρώτη φάση.

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το ΥΠΑΝ:

· Διασφαλίστηκαν περισσότερες από 36.000 θέσεων εργασίας.

· Η αξία των εγκεκριμένων δανείων υπερέβη τα 720 εκατ. ευρώ.

· Το 90% των δανείων, ήτοι περισσότερα από 9.000 δάνεια, δόθηκαν σε πολύ μικρές επιχειρήσεις, που απασχολούν από 0 έως 9 εργαζόμενους.

· Ο μεγαλύτερος αριθμός δανείων δόθηκε στις περιφέρειες της Αττικής (3.552) και της Κ. Μακεδονίας (1.675), όπου εδρεύουν και οι περισσότερες επιχειρήσεις της Ελλάδας.

· Κύριοι κλάδοι που ενισχύθηκαν, σε ποσοστό άνω του 80% των δανείων που δόθηκαν, ήταν το λιανικό και το χονδρικό εμπόριο, τα ξενοδοχεία-εστιατόρια, η πώληση, συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων-οχημάτων, οι κατασκευές και η βιομηχανία τροφίμων-ποτών.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης