Αποτελέσματα live αναζήτησης

TEΠΜΠΕ: Πάνω από 10.000 επιχειρήσεις χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ

  • Περισσότερες από 10.000 ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ, αριθμός που, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το ΥΠΑΝ, αντιστοιχεί στο 1/3 του συνολικού αριθμού των επιχειρήσεων, που δανειοδοτήθηκαν, κατά την πρώτη φάση.
TEΠΜΠΕ: Πάνω από 10.000 επιχειρήσεις χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ
Περισσότερες από 10.000 ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ,  αριθμός που, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το ΥΠΑΝ,  αντιστοιχεί στο 1/3 του συνολικού αριθμού των επιχειρήσεων, που δανειοδοτήθηκαν, κατά την πρώτη φάση.

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το ΥΠΑΝ:

· Διασφαλίστηκαν περισσότερες από 36.000 θέσεων εργασίας.

· Η αξία των εγκεκριμένων δανείων υπερέβη τα 720 εκατ. ευρώ.

· Το 90% των δανείων, ήτοι περισσότερα από 9.000 δάνεια, δόθηκαν σε πολύ μικρές επιχειρήσεις, που απασχολούν από 0 έως 9 εργαζόμενους.

· Ο μεγαλύτερος αριθμός δανείων δόθηκε στις περιφέρειες της Αττικής (3.552) και της Κ. Μακεδονίας (1.675), όπου εδρεύουν και οι περισσότερες επιχειρήσεις της Ελλάδας.

· Κύριοι κλάδοι που ενισχύθηκαν, σε ποσοστό άνω του 80% των δανείων που δόθηκαν, ήταν το λιανικό και το χονδρικό εμπόριο, τα ξενοδοχεία-εστιατόρια, η πώληση, συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων-οχημάτων, οι κατασκευές και η βιομηχανία τροφίμων-ποτών.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης