Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΑΚΙΟΕ: Να μεταφερθεί το σύνολο των πληρωμών των επιχειρήσεων για μετά την 31/7/2020

ΑΚΙΟΕ: Να μεταφερθεί το σύνολο των πληρωμών των επιχειρήσεων για μετά την 31/7/2020

[email protected]
Διεύθυνση Επικοινωνίας
Μ. Μπότσαρη 64 Χανιά


Χανιά 23/3/2020

Προς
Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Κοινοποίηση:
Υφυπουργό Οικονομικών
κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο


Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και η πολιτεία σωστά έλαβε μέτρα στήριξης της ζωής των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Σας παρακαλούμε όμως να λάβετε υπόψιν σας ότι όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Αν τα μέτρα δεν καλύπτουν το σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας, μετά τη κρίση του ιού δεν θα μείνουν όλες οι επιχειρήσεις ενεργές και αυτό θα είναι σε βάρος της οικονομίας και της ζωής όλων μας.

Είναι ανάγκη να προστατευτούν όλες οι επιχειρήσεις από την πίεση των τραπεζών και να τους δοθούν τα αναγκαία κεφάλαια για να διατηρηθούν στη ζωή.

Τα ελλείμματα και τα πλεονάσματα τα φτιάχνουν οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι αν είναι οι επιχειρήσεις ενεργές. Την επόμενη ημέρα μπορούμε να χαράξουμε μια νέα πορεία όλοι μαζί.

Για τους συνάδελφους Λογιστές Φοροτεχνικούς, που είναι στην μάχη πάρα τους κινδύνους, σας ζητούμε να επανεξετάσετε την στάση του υπουργείου σας και να εντάξετε τους ΚΑΔ άσκησης επαγγέλματος στην αναγκαία προστασία.

Θεωρούμε επίσης αναγκαίο να αποσυνδεθεί η υποβολή του συνόλου των υποχρεώσεων των επιχειρήσεων από την πληρωμή και να μεταφερθούν το σύνολο των πληρωμών για μετά την 31/7/2020.


Με Τιμή

Για την
Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

Αλεβιζάκης Παναγιώτης
Μέλος της Κ.Δ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης