Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΣΕΠΕ: Καταχώρηση προγενέστερων επισκέψεων Τεχνικών Ασφαλείας

ΣΕΠΕ: Καταχώρηση προγενέστερων επισκέψεων Τεχνικών Ασφαλείας
  • Λόγω του τεχνικού προβλήματος στην πλατφόρμα του ΣΕΠΕ από 22/2 - Η δυνατότητα θα παρέχεται έως και την Τετάρτη 11/3


Σας γνωρίζουμε ότι από την Πέμπτη 5/3/2020, έχει δοθεί η δυνατότητα καταχώρησης προγενέστερων επισκέψεων Τεχνικών Ασφάλειας από την ημερομηνία εισόδου του χρήστη στο σύστημα και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα που υφίστατο το τεχνικό πρόβλημα στην πλατφόρμα του ΣΕΠΕ (από 22/2/2020).

Η δυνατότητα αυτή δίδεται προκειμένου να καταστεί εφικτή η καταχώρηση επισκέψεων που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα του τεχνικού προβλήματος και ως εκ τούτου για επισκέψεις που είχαν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από 22/2/2020.

Δεδομένου ότι η ακολουθούμενη διαδικασία δεν μπορεί να παραμείνει διαθέσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν είναι εφικτή η αποτροπή καταχώρησης μεταγενέστερων επισκέψεων από την ημερομηνία αποκατάστασης της λειτουργίας του συστήματος και παράλληλα δεν γνωρίζουμε το χρονικό σημείο υποβολής των εν λόγω αναγγελιών, σας γνωρίζουμε ότι αυτή η δυνατότητα θα παρέχεται έως και την Τετάρτη 11/3/2020. Από τις 12/3/2020 και εντεύθεν θα επανέλθει στο σύστημα ο περιορισμός καταχώρησης μόνο μεταγενέστερων επισκέψεων από τον χρόνο υποβολής της αναγγελίας.Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κατανοούμε πλήρως την αναστάτωση που προκλήθηκε, ζητάμε συγνώμη για αυτή και προσπαθούμε με κάθε μέσο να αποτρέψουμε την επανάληψη παρόμοιων περιστατικών.

Με εκτίμηση
Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΠΣ ΣΕΠΕ  Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης