Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για τη νέα πάγια ρύθμιση οφειλών

27 Φεβρουάριος 2020
Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για τη νέα πάγια ρύθμιση οφειλών
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Παρέχονται οδηγίες για την ενιαία εφαρμογή της ρύθμισης 24 ή 48 δόσεωνΔείτε την Ε.2025/2020 από το φορολογικό αρχείο του κόμβου με την οποία κοινοποιείται η διοικητική κωδικοποίηση των διατάξεων της υποπαρ. Α2 της παρ. Α του πρώτου άρθρου του ν.4152/2013 όπως ισχύουν μετά την τροποποίησή τους-συμπλήρωσή τους με τις διατάξεις του άρθρου 43 του ν.4646/2019 και την κατ' εξουσιοδότηση εκδοθείσα Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Α. 1010/2020 και παρέχονται οδηγίες για την ενιαία εφαρμογή τους.

Όπως αναφέρει η εγκύκλιος, «οι ανωτέρω τροποποιήσεις κρίθηκαν αναγκαίες για τη θέσπιση ενός μόνιμου, οικονομικά εύλογου και δίκαιου συστήματος ρυθμίσεων που θα αποτρέψει εφεξής την ανάγκη καταφυγής σε έκτακτες ρυθμίσεις και θα βελτιώσει την ανταπόκριση των πολιτών και των επιχειρήσεων στις υποχρεώσεις τους στη Φορολογική Διοίκηση.»

Δείτε και τη σχετική είδηση του κόμβου «Νέα πάγια ρύθμιση οφειλών σε 24 ή 48 δόσεις, σε λειτουργία η πλατφόρμα»

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης