Αποτελέσματα live αναζήτησης

Φορολογικές παραβάσεις για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 2 εκατ. ευρώ εντόπισε η Επιχ/κή Δ/νση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών της Υπ.Ε.Ε.

  • Φορολογικές παραβάσεις, συνολικού ύψους 2 εκατ. ευρώ, από πέντε εταιρείες, εντόπισε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων – Ε.Δ.Ε.Υ. Αθηνών, στο πλαίσιο ελέγχων για την εξακρίβωση της νόμιμης απορρόφησης των επιχορηγήσεων αναπτυξιακών έργων.
Φορολογικές παραβάσεις για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 2 εκατ. ευρώ εντόπισε η Επιχ/κή Δ/νση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών της Υπ.Ε.Ε.  


Φορολογικές παραβάσεις, συνολικού ύψους 2 εκατ. ευρώ, από πέντε εταιρείες, εντόπισε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων – Ε.Δ.Ε.Υ. Αθηνών, στο πλαίσιο ελέγχων για την εξακρίβωση της νόμιμης απορρόφησης των επιχορηγήσεων αναπτυξιακών έργων.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι πέντε ανώνυμες εταιρείες, οι οποίες είχαν κάνει έναρξη δραστηριοτήτων ως τεχνικές επιχειρήσεις, χαλυβουργικές και μηχανολογικών κατασκευών, με έδρα την Αθήνα και τη Λάρισα, δεν απέδιδαν Φ.Π.Α. Το συνολικό ύψος του μη καταβληθέντος Φ.Π.Α. ανέρχεται σε 2 εκατ. ευρώ, από τα οποία 760.000 ευρώ αφορούν τη μια εκ των πέντε εταιρειών. Το συνολικό ύψος των προστίμων για τις συγκεκριμένες πέντε επιχειρήσεις ανέρχεται σε 2,5 εκατ. ευρώ.  

Η Υπ.Ε.Ε., στο πλαίσιο του νέου προγραμματισμού που εφαρμόζει, έχει θέσει σε προτεραιότητα την παρακολούθηση της εμπρόθεσμης καταβολής των παρακρατούμενων φόρων. Στο πλαίσιο αυτό, διενεργεί εντατικούς και λεπτομερείς ελέγχους, ο οποίοι θα συνεχιστούν στο επόμενο διάστημα, προκειμένου να καταπολεμηθεί μια σημαντική πηγή φοροδιαφυγής, με κόστος για το δημόσιο και τους φορολογούμενους πολίτες.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης