Αποτελέσματα live αναζήτησης

Την επόμενη Πέμπτη 27.2.2020 αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νέο ασφαλιστικό κι αμέσως μετά ανοίγει η πλατφόρμα

22 Φεβρουάριου 2020 Σχόλια
Την επόμενη Πέμπτη 27.2.2020 αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νέο ασφαλιστικό κι αμέσως μετά ανοίγει η πλατφόρμα
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας και την τυχόν επιλογή ανώτερης ασφαλιστικής κατηγορίας, οι ασφαλισμένοι θα καταβάλουν τελικά μέσα στο έτος 2020 τις αυξημένες κατ' επιλογήν ασφαλιστικές εισφορές

Κωνσταντίνος Δημ. Γραβιάς
Πτυχιούχος Οικον. Παν/μίου Πειραιά
Λογιστής - φοροτεχνικός


Την επόμενη Πέμπτη 27.2.2020 κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο ή αλλιώς ο νόμος «Βρούτση». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του κόμβου, την επόμενη ημέρα της ψηφίσεως στη Βουλή θα τεθεί άμεσα σε λειτουργία και η ηλεκτρονική πλατφόρμα του e- ΕΦΚΑ μέσω της οποίας θα μπορούν οι ασφαλισμένοι να επιλέξουν —εφόσον το επιθυμούν— ανώτερη ασφαλιστική κατηγορία. Οι ασφαλιστικές εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες και τους αυτοαπασχολούμενους του μηνός Ιανουαρίου 2020, όπως έχουμε επισημάνει και σε παλαιότερο άρθρο μας, θα υπολογιστούν σύμφωνα με την πρώτη ασφαλιστική κατηγορία, ενώ θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι την 12η Μαρτίου 2020.

Μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας και την τυχόν επιλογή ανώτερης ασφαλιστικής κατηγορίας, οι ανωτέρω ασφαλισμένοι θα καταβάλουν τελικά μέσα στο έτος 2020 τις αυξημένες κατ΄επιλογήν ασφαλιστικές εισφορές.





Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης