Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σε λειτουργία η διαδικτυακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για την υποβολή των αιτήσεων θεραπείας χορήγησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης

Σε λειτουργία η διαδικτυακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για την υποβολή των αιτήσεων θεραπείας χορήγησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης και συνεπώς υποβολής των αιτήσεων θεραπείας είναι η 28η Φεβρουαρίου 2020


Ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων θεραπείας χορήγησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το εθνικό απόθεμα έτους 2019


1. Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικτυακή εφαρμογή του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την υποβολή των αιτήσεων θεραπείας χορήγησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το εθνικό απόθεμα έτους ενίσχυσης 2019 έχει τεθεί σε λειτουργία από την Παρασκευή 14-02-2020.

2. Η αίτηση θεραπείας υποβάλλεται στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. υποχρεωτικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου στην ιστοσελίδα https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab/#/welcome ΚΑΡΤΕΛΑ ΑΓΡΟΤΗ.

3. Για να είναι δυνατή η είσοδος στην εφαρμογή είναι απαραίτητη η λήψη κωδικού και η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού από τη σελίδα https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/ στην επιλογή “Εγγραφή”. Οδηγίες για τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού και λήψης κωδικού περιέχονται στο αρχείο https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/static/files/egxeiridio_online_xristi.pdf. Επισημαίνεται ότι παραγωγοί, οι οποίοι είναι  ήδη εγγεγραμμένοι στις οn-line εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω εγγραφής στην ιστοσελίδα https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/ για τα έτη (2014-2019) ή έχουν υποβάλλει αίτηση στα γεωργοπεριβαλλοντικά μέτρα (Βιολογικές Καλλιέργειες, Κομφούζιο, Νιτρορύπανση) για την είσοδό τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τελευταία επικαιροποιημένα στοιχεία ταυτοποίησης (όνομα χρήστη, κωδικό). Δεν απαιτείται εκ νέου εγγραφή στο σύστημα ή πιστοποίηση μέσω taxisnet.


www.opekepe.gr

4. Ο αιτών υποβάλλει την αίτηση θεραπείας ως εξής:

- στην «ΚΑΡΤΕΛΑ ΑΓΡΟΤΗ» επιλέγει «Εθνικό Απόθεμα 2019», «Αίτηση θεραπείας», «Νέα εγγραφή»
- επιλέγει «Καταχώρηση»
- συμπληρώνει την αίτηση, επισυνάπτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά
- επιλέγει «Οριστικοποίηση»
- επιλέγει «Εκτύπωση»

5. Καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης και συνεπώς υποβολής των αιτήσεων θεραπείας είναι η 28η Φεβρουαρίου 2020. Αιτήσεις θεραπείας, οι οποίες έχουν καταχωρηθεί αλλά δεν έχουν οριστικοποιηθεί ως την άνω καταληκτική ημερομηνία θεωρούνται ως μη υποβληθείσες στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

6. Οι γεωργοί, πριν την οριστικοποίηση και υποβολή της αίτησης τους οφείλουν να έχουν αναγνώσει προσεκτικά την αριθ. 13809/14-02-2020 Εγκύκλιο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. σχετικά με τη διαδικασία υποβολής και εξέτασης αιτήσεων θεραπείας για τη χορήγηση δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το εθνικό απόθεμα έτους 2019.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης