Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προοδευτικοί Οικονομολόγοι για βεβαιώσεις αποδοχών: «Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει»Με απογοήτευση διαβάσαμε το δελτίο τύπου της Α.Α.Δ.Ε. βάσει του οποίου οι υπόχρεοι πρέπει να υποβάλουν ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών για τα εισοδήματα από επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και από μερίσματα, τόκους και δικαιώματα και για φέτος.

Η παραπάνω υποχρέωση υφίσταται παρά το γεγονός ότι οι συνάδελφοι απέστειλαν καθ’ όλη την χρήση του 2019 το εν λόγω αρχείο σε μηνιαία βάση.

Για πολλοστή φορά παρουσιάζεται μία απόφαση της Α.Α.Δ.Ε. η οποία μετακυλίει τη δική της ανετοιμότητα ως πρόσθετο βάρος στους συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς, αναγκάζοντάς τους να αλλάξουν ξαφνικά τον προγραμματισμό των εργασιών τους και να σπαταλήσουν μη κοστολογημένες ανθρωποώρες.

Στην ψηφιακή εποχή και στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας δεν μπορεί να «προχωρήσει» μόνο το ένα μέρος της εξίσωσης κράτος-πολίτης.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης