Αποτελέσματα live αναζήτησης

Από την 1η Οκτωβρίου η εφαρμογή του ΑΜΚΑ στα ασφαλιστικά ταμεία.

  • Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα. Φάνη Πάλη Πετραλιά, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στη 13.00, αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κ.Ε.Π Συντάγματος.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ      


Δελτίο Τύπου

Παρασκευή, 22.05.2009


Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα. Φάνη Πάλη Πετραλιά, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στη 13.00, αιφνιδιαστική  επίσκεψη στο Κ.Ε.Π Συντάγματος.

Η κα Πετραλιά συνομίλησε με την διοίκηση του Κ.Ε.Π., αλλά και με τους εργαζόμενους,  καθώς και με τους πολίτες, που περίμεναν να εξυπηρετηθούν και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις  τους, για τον τρόπο απόκτησης του ΑΜΚΑ.

Η Υπουργός δήλωσε τα εξής: «Με τον ΑΜΚΑ κάνουμε πράξη την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Τη σημασία του επιβεβαιώνει το αυξημένο ενδιαφέρον που δείχνουν οι πολίτες. Γνωρίζω -έχω ενημερωθεί από τους υπευθύνους - για τα ζητήματα που έχουν προκύψει, λόγω της αθρόας προσέλευσης. Παρόλο που ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) έχει αποδοθεί σε  7.500.000 πολίτες θέλω να ανακοινώσω ότι θα αρχίσει η εφαρμογή του, από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, την 1 Οκτωβρίου 2009».Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης