Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πρόστιμα 19 εκατ. ευρώ, σε κυκλώματα έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων

  • Μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή, μέσω κυκλώματος έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων, διαπίστωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής της Υπ.Ε.Ε. σε ελέγχους που πραγματοποίησε σε εμπορικές επιχειρήσεις.
Μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή, μέσω κυκλώματος έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων, διαπίστωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής της Υπ.Ε.Ε. σε ελέγχους που πραγματοποίησε σε εμπορικές επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησε σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου παλαιοσιδήρων και κατασκευής και συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων στην Αθήνα, διαπίστωσε την έκδοση 755 εικονικών φορολογικών στοιχείων, συνολικής αξίας 5.301.644 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

Επίσης, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση εμπορίας μετάλλων σε περιοχή του νομού Αττικής διαπίστωσε  την έκδοση  476 εικονικών φορολογικών στοιχείων, αξίας 1.036.708 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Η συνολική αξία των εικονικών στοιχείων ανέρχεται στα 6.338.352 ευρώ, ενώ τα πρόστιμα που θα επιβληθούν εκτιμώνται στα 19.015.056 ευρώ.

Οι σχετικές εκθέσεις συντάχθηκαν και στάλθηκαν στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ.  

Η αντιμετώπιση και πάταξη των κυκλωμάτων έκδοσης εικονικών τιμολογίων που στοιχίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στο Δημόσιο Ταμείο και τους ειλικρινείς φορολογουμένους, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης