Αποτελέσματα live αναζήτησης

Για μείωση 8% στον ΕΝΦΙΑ και μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης δεσμεύθηκε ο Πρωθυπουργός

19 Δεκέμβριος 2019
Για μείωση 8% στον ΕΝΦΙΑ και μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης δεσμεύθηκε ο Πρωθυπουργός
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Στη χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού 2020, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, αναφέρθηκε σε μελλοντικές μειώσεις στον ΕΝ.Φ.Ι.Α. και στην εισφορά αλληλεγγύης.

«....................
Κυρίες και κύριοι βουλευτές, ο Προϋπολογισμός δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για τη μεσαία τάξη και τους μισθωτούς.

Και ξέρω ότι μέχρι στιγμής οι μισθωτοί, ειδικά αυτοί με εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ, δεν έχουν ωφεληθεί τόσο από τις πολιτικές μας στο βαθμό που ίσως θα περίμεναν.
Αυτό όμως αλλάζει. Καθώς μήνα με το μήνα εντός του 2020 θα δημιουργείται πρόσθετος δημοσιονομικός στόχος, δεσμεύομαι ότι το 2020 επιτέλους, ξεκινά, η μείωση της Εισφοράς Αλληλεγγύης.

Ξέχασα. Και αυτή θα την κάνατε, αλλά δεν προφτάσατε.
Και στο ίδιο διάστημα θα ολοκληρωθεί η δέσμευσή μας για συνολική μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, με πρόσθετη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 8%. Προσέξτε όμως, σε συνδυασμό με νέες αντικειμενικές αξίες.

Γιατί η φορολογική δικαιοσύνη είναι να πληρώσουν δίκαιο ΕΝΦΙΑ και οι ακριβές ιδιοκτησίες της Μυκόνου. Έτσι δεν είναι; Και όχι μόνο.

....................»

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης