Αποτελέσματα live αναζήτησης

24ωρη απεργία την Πέμπτη από την ΑΔΕΔΥ

12 Μάιου 2009 Σχόλια
  • Σε πλήρες αδιέξοδο οδηγείται το Ταμείο Προνοίας των δημοσίων υπαλλήλων καθώς η κυβέρνηση δεν έχει λάβει κανένα μέτρο οικονομικής ενίσχυσης του Ταμείου, ενώ την ίδια ώρα οι αιτήσεις για τη χορήγηση του εφάπαξ έχουν ξεπεράσει τις 15.000 και αναμένεται σύντομα να φθάσουν τις 20.000. Σε αντίστοιχη κατάσταση είναι και το Ταμείο Υγείας του Δημοσίου, ΟΠΑΔ, που αδυνατεί να πληρώσει ειδικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία του συστήματος.
24ωρη απεργία την Πέμπτη από την ΑΔΕΔΥ


Σε πλήρες αδιέξοδο οδηγείται το Ταμείο Προνοίας των δημοσίων υπαλλήλων καθώς η κυβέρνηση δεν έχει λάβει κανένα μέτρο οικονομικής ενίσχυσης του Ταμείου, ενώ την ίδια ώρα οι αιτήσεις για τη χορήγηση του εφάπαξ έχουν ξεπεράσει τις 15.000 και αναμένεται σύντομα να φθάσουν τις 20.000. Σε αντίστοιχη κατάσταση είναι και το Ταμείο Υγείας του Δημοσίου, ΟΠΑΔ, που αδυνατεί να πληρώσει ειδικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία του συστήματος.

Την εικόνα των δύο Ταμείων περιέγραψαν χθες οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, που έχουν προγραμματίσει 24ωρη απεργία για την Πέμπτη διεκδικώντας λύσεις για τα Ταμεία και πραγματικές αυξήσεις για μισθούς και συντάξεις. Η απεργιακή συγκέντρωση της οργάνωσης θα γίνει στην πλατεία Κλαυθμώνος..

«Η κυβέρνηση δεν προχωρεί ούτε στην υλοποίηση των δικών της αποφάσεων» τόνισε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Σπ. Παπασπύρος αναφερόμενος στην αιφνιδιαστική απόφασή της να κλείσει τη Βουλή ενώ είναι σε εκκρεμότητα η ρύθμιση του ασφαλιστικού καθεστώτος των 150.000 εκτάκτων υπαλλήλων του Δημοσίου. Σε 48ωρη απεργία προχωρούν σήμερα και αύριο οι υπάλληλοι της Αγροτικής Τράπεζας διεκδικώντας την οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Υγείας. Την απεργία αποφάσισε η ΟΤΟΕ μετά την απόφαση της διοίκησης της τράπεζας να ποινικοποιήσει τις προηγούμενες κινητοποιήσεις του συλλόγου των υπαλλήλων.

Πηγή Το βήμα


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης