Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η ενημερωτική εκδήλωση της Globaltraining και του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Λογιστών ACCA

Η ενημερωτική εκδήλωση της Globaltraining και του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Λογιστών ACCA

Η ενημερωτική εκδήλωση της Globaltraining και του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Λογιστών ACCA

18 Δεκέμβριος 2019
Η ενημερωτική εκδήλωση της Globaltraining και του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Λογιστών ACCA
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤA ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ GLOBALTRAINING KAI ΤΟ ACCA


Τις προοπτικές για μια επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, καθώς και προσωπικές ιστορίες επιτυχίας από αξιόλογα στελέχη του χρηματοοικονομικού κλάδου, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν οι συμμετέχοντες στην ενημερωτική εκδήλωση της Globaltraining και του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Λογιστών ACCA. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Globaltraining στο Νέο Ψυχικό.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, φοιτητές αλλά και έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν μια καριέρα με διεθνής αξιώσεις στον ευρύτερο τομέα των χρηματοοικονομικών επαγγελμάτων, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα σπουδών και τις πιστοποιήσεις διεθνούς κύρους. Ο κύριος Γιώργος Λαμπερτίδης, διευθυντής της Globaltraining Ελλάδας, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η εταιρία υποστηρίζει την άριστη προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις του ACCA, ανέλυσε τη διαδικασία διεξαγωγής τους που οδηγούν στην πιστοποίηση των ορκωτών ελεγκτών. Ο ίδιος δήλωσε πως «από το 1997 η Globaltraining ηγείται της επαγγελματικής επιμόρφωσης στην Ελλάδα! Είμαστε ευγνώμονες για το ACCA και τους ομιλητές που υποστήριξαν την εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν τα μελλοντικά μέλη του ACCA! Καλωσορίσαμε τους φοιτητές και επαγγελματίες δείχνοντάς τους τα βήματα για την επιτυχία».

Στη συνέχεια ο κύριος Abdul Goffar, επικεφαλής ACCA Δυτικής Ευρώπης και εκπρόσωπος του ACCA στην Ελλάδα, μίλησε για το ACCA και για την παγκόσμια ισχύ της πιστοποίησης που προσφέρει. Υπογράμμισε τις δράσεις και τις συνέργειες που ξεκίνησαν στην Ελλάδα για την υποστήριξη του επαγγέλματος. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως «ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση, η οποία δείχνει για ακόμη μια φορά την ανάγκη για επαγγελματική πιστοποίηση στην Ελλάδα και για την παρουσία του Σχεδίου Κοινής Εξέτασης ACCA – ΣΟΕΛ (ACCA/SOEL Joint Exam Scheme) Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Globaltraining για την συνεχή προσπάθειά της να προωθήσει το ACCA στην Ελλάδα. Με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολουθήσαμε τους νέους φοιτητές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ACCA – ΣΟΕΛ (Κοινό Σχήμα εξετάσεων) και να ξεκινούν το ταξίδι τους για να γίνουν επαγγελματίες λογιστές με διεθνή αέρα. Ανυπομονούμε για περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις μαζί με την Globaltraining».

Τις προσωπικές τους εμπειρίες από τις σπουδές τους στη Globaltraining που οδήγησαν στην πιστοποίηση τους από το ACCA και στη συνέχεια σε μια αξιοθαύμαστη επαγγελματική εξέλιξη, μοιράστηκαν επί σκηνής αξιόλογα στελέχη του χρηματοοικονομικού τομέα.

O κύριος Μάνος Καπιζιώνης, ACCA Int 'Assembly representative and ACCA Chairman of Advisory committee, ανέπτυξε το πως μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να γίνουν μέλη του ACCA και παρουσίασε τα οφέλη των μελών στην Ελλάδα. «Η θετική αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων έκανε την εκδήλωση αρκετά ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον του ACCA», δήλωσε ο κύριος Καπιζιώνης.

Η κυρία Καρολίνα Σίσκου, Associate Faculty, ανέλυσε τον τρόπο που πρέπει να κινηθεί ακαδημαϊκά ο φοιτητής για την καλύτερη του προετοιμασία στην εισαγωγή του στο ACCA. Υπογράμμισε τις διαφορές ως προς την ακαδημαϊκή εκπαίδευση και την προετοιμασία για το ACCA. Η κυρία Σίσκου δήλωσε: «Είμαι πάντα πρόθυμη να υποστηρίξω το ACCA, την επαγγελματική ένωση στην οποία ανήκω, η οποία προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια στους σπουδαστές και τα μέλη της για μια επιτυχημένη καριέρα στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά επαγγέλματα».

Ο κύριος Μάριος Γκίκας, Senior Internal Auditor - Eurobank Ergasias SA περιέγραψε τον τρόπο μέσα από τον οποίο ενημερώθηκε για το πρόγραμμα του ACCA και υπογράμμισε το γεγονός ότι με την ένταξή του στο πρόγραμμα, η καριέρα του ξεκίνησε μια ανοδική πορεία. Σχετικά με την εκδήλωση ανέφερε πως «ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία, μια υπέροχη εκδήλωση η οποία δείχνει στους φοιτητές και τους επαγγελματίες τη δύναμη του ACCA και την αξία που προσδίδει».

Ο κύριος Κοσμάς Μανέτας, Senior Auditor - Ernst & Young ο οποίος είναι εν ενεργεία φοιτητής και βρίσκεται λίγες μέρες πριν από τις επίσημες εξετάσεις του ACCA, μας έκανε ξεκάθαρο το γεγονός ότι οι γνώσεις που αποκτούνται μέσα από τα μαθήματα παράλληλα με την εργασιακή εμπειρία, είναι η ισχυρότερη βάση για να στηρίξει τα επόμενα επαγγελματικά βήματα. «Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση. Πιστεύω ότι εκδηλώσεις όπως η συγκεκριμένη θα έπρεπε να διοργανώνονται πιο συχνά, έτσι ώστε το επάγγελμα να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία και αναγνώριση» δήλωσε ο κύριος Μανέτας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Globaltraining.


265, Mesogeion Ave.,
154151 Neo Psychiko
210-6722868
[email protected]
www.globaltraining.org

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης