Κάλεσμα του Προέδρου της ΠΟΦΕΕ κ. Καμπάνη Βασίλειου ενόψει των εκλογών του ΟΕΕ | Taxheaven

Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κάλεσμα του Προέδρου της ΠΟΦΕΕ κ. Καμπάνη Βασίλειου ενόψει των εκλογών του ΟΕΕ
Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2019

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) μετά από 25 χρόνια Δράσης αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική φωνή των Λογιστών-Φοροτεχνικών, με μέλη 49 Ενώσεις από όλη την Ελλάδα.

Η θεσμική κατοχύρωση και θωράκιση του Επαγγέλματός μας αποτελούσε και αποτελεί μονόδρομο.

Η Ομοσπονδία αγωνίζεται, διεκδικεί, παρεμβαίνει, προτείνει, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αναγνωρίζεται ως σημαντικός παράγοντας από την Πολιτεία και καταφέρνει να ασκεί αγωνιστικά αλλά και υπεύθυνα τον ρόλο της προς όφελος του Κλάδου.

Η Επιλογή σας στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου την προσεχή Κυριακή 15 Δεκεμβρίου είναι κρίσιμη, ενόψει μεγάλων και σημαντικών εξελίξεων στο Επάγγελμα του Λογιστή-Φοροτεχνικού.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι επιβεβλημένο να εκπροσωπηθεί ο Κλάδος μας με όσους γίνεται περισσότερους Συναδέλφους Λογιστές-Φοροτεχνικούς στην Διοίκηση του Ο.Ε.Ε., τον φορέα που εποπτεύει τις άδειες μας.

Καλώ όλους τους Λογιστές-Φοροτεχνικούς να προσέλθουν στις κάλπες του Ο.Ε.Ε. την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και να δώσουν ακόμη περισσότερη δύναμη στους υποψήφιους Λογιστές - Φοροτεχνικούς.Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Καμπάνης Βασίλης


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκηςPrint word

printer word version

Add to library

click this to add to library

Clippy Clip

clip this

Email

email this to someone