Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ν. 4646/2019 - Κωδικοποιήθηκαν οι διατάξεις των βασικών νόμων ΚΦΕ, ΚΦΔ, ΦΠΑ

13 Δεκέμβριος 2019
Ν. 4646/2019 - Κωδικοποιήθηκαν οι διατάξεις των βασικών νόμων ΚΦΕ, ΚΦΔ, ΦΠΑ
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Μετά τη δημοσίευση του νέου νόμου 4646/2019  η επιστημονική ομάδα του Taxheaven στην προσπάθειά της για την άμεση ενημέρωση του φορολογικού της αρχείου, ολοκλήρωσε (πρώτη όπως πάντα) την κωδικοποίηση των σημαντικότερων διατάξεων των νόμων 4172/2013 (ΚΦΕ), 4174/2013 (ΚΦΔ) και ΦΠΑ (2859/2000), όπως αυτές τροποποιούνται μετά τη δημοσίευση του ως άνω νόμου, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Οι συνδρομητές του κόμβου μπορούν από σήμερα να δουν και να μελετήσουν τις αλλαγές που επέφερε ο νόμος αυτός σε πλήθος διατάξεων άλλων νόμων, με τις απαραίτητες υποσημειώσεις αλλά και επεξηγηματικά σχόλια σε κάθε άρθρο ή παράγραφο που τροποποιήθηκε.

Σημειώνουμε ότι ο νόμος αυτός περιέχει σημαντικές διατάξεις που αφορούν στον κώδικα φορολογίας εισοδήματος (Ν. 4172/2013).

Τις τροποποιήσεις που επιφέρει ο νόμος 4646/2019 στα παραπάνω νομοθετήματα, μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά και να τις συγκρίνετε με τις διατάξεις που καταργήθηκαν ή προστέθηκαν, αφού επισκεφθείτε την σελίδα του νόμου και χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που βρίσκονται εκεί.

Επιπλέον όλες τις τροποποιήσεις μπορείτε να τις δείτε και να συγκρίνετε τις διατάξεις που άλλαξαν και μέσα από τους νόμους που τροποποιούνται.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι όλες οι καινοτόμες αυτές υπηρεσίες για τη μελέτη των αλλαγών του κάθε νόμου είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για τους συνδρομητές του κόμβου.
Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης