Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συνάντηση του Προέδρου του ΟΕΕ Κ. Κόλλια με τον Πρωθυπουργό

Συνάντηση του Προέδρου του ΟΕΕ Κ. Κόλλια με τον Πρωθυπουργό
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε χθες ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Ο Πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον κ. Κόλλια στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συζήτησαν για την θετική αλλαγή στο οικονομικό κλίμα της χώρας και τις μελλοντικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η χώρα μας για να αποκτήσει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία.  
 
Στη συνάντηση φυσικά έγινε αναφορά στις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αυτή την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, στις οποίες όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέκεται πάντα δίπλα στο έργο του ΟΕΕ, και την Κυριακή θα επισκεφτεί ο ίδιος το Ζάππειο Μέγαρο για να ψηφίσει και να στηρίξει τη ΔΗ.ΚΙ.Ο..
 
Ακολουθεί η δήλωση του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνου Κόλλια:
Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο συζητήσαμε για τη θετική αλλαγή του κλίματος στην ελληνική οικονομία, τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει η χώρα μας για να αποκτήσει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία, καθώς και για τις επερχόμενες εκλογές του ΟΕΕ. O Πρωθυπουργός, οικονομολόγος και ο ίδιος, στηρίζει πάντα το έργο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο του Φορέα μας και, αφού μου ευχήθηκε καλή επιτυχία, μου είπε ότι την Κυριακή θα είναι και ο ίδιος στο Ζάππειο, για να ψηφίσει και να στηρίξει τη ΔΗ.ΚΙ.Ο.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης