Αποτελέσματα live αναζήτησης

To TaxHeaven «γυρίζει» σελίδα

6 Δεκέμβριου 2019 Σχόλια
To TaxHeaven «γυρίζει» σελίδα
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

 

Ο κόμβος TaxHeaven, στη δεκαπενταετή και πλέον πορεία του στις αχανείς διαδρομές του διαδικτύου, άλλαζε τη θωριά του ανά τακτά διαστήματα έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διευκόλυνση του έργου των συναδέλφων. Ωστόσο, οι όποιες αλλαγές διαχρονικά δεν είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην έγκαιρη και επιστημονικά τεκμηριωμένη παρουσίαση των θεμάτων που άπτονται του επαγγέλματος του λογιστή. Απεναντίας ανέβαζαν διαρκώς τον πήχη της έγκυρης ενημέρωσης.

Υπάρχουν μόνο δύο ημέρες στη ζωή μας για τις οποίες ως άνθρωποι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, το «χθες» και το «αύριο». Όμως, υπάρχει και η μοναδική μέρα που μπορείς να κάνεις πολλά κι αυτή ονομάζεται «σήμερα». Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το «σήμερα» γίνεται «χθες» και «αύριο» εν ριπή οφθαλμού, γι’ αυτό και εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο την κάθε μέρα ώστε να συνδράμουμε στο δύσκολο έργο του λογιστή-φοροτεχνικού, διαμορφώνοντας τη μελλοντική μας πορεία βάσει των σύγχρονων προκλήσεων. Έτσι, καθώς κλείνει σήμερα ένας κύκλος ετών, ανοίγει ταυτόχρονα ένας νέος, που η χάραξή του με τον τεχνολογικό διαβήτη είναι εμποτισμένη όχι μόνο με γνώση και εμπειρία, αλλά κυρίως με πολύ μεράκι.
 
«Γυρίζουμε» σελίδα ατενίζοντας το μέλλον του σύγχρονου λογιστή
«Γυρίζουμε» σελίδα παραμένοντας πιστοί οπαδοί της έγκυρης ενημέρωσης
«Γυρίζουμε» σελίδα αλλά είμαστε πάντοτε δίπλα σας
 
Σας ευχαριστούμε
Ομάδα Taxheaven

 
 
(Υ.Γ.) Και για να αλλάξουμε τόνο. Επειδή το να «γυρίσεις» σελίδα στο διαδίκτυο δεν είναι δα και τόσο εύκολο, σας ενημερώνουμε πως ο κόμβος σήμερα αργά το βράδυ —και κυρίως η κοινότητα λογιστών— θα υπολειτουργεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, οπότε ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης