Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ανανέωση ασφάλισης των ενήλικων τέκνων και των συζύγων/συμβίων του ΕΔΟΕΑΠ
Υπενθυμίζουμε ότι η περίθαλψη των συζύγων/συμβίων των ασφαλισμένων μας είναι ενεργή μέχρι την 13/12/2019 και η ασφάλιση των ενηλίκων τέκνων (άνω των 18 και έως 24 ετών)  μέχρι την 31/12/2019. Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν έγκαιρα να ανανεώσουν την ασφάλιση των εμμέσων μελών. Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός, εφαρμόζοντας τις καταστατικές του διατάξεις, μετά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες υποχρεούται να διακόψει την περίθαλψη των εμμέσων μελών που δεν θα έχουν επικαιροποιηθεί.

Η επικαιροποίηση των έμμεσων μελών πραγματοποιείται on online μέσω εφαρμογής η οποία δημιουργήθηκε και βρίσκεται στο δικτυακό τόπο του Οργανισμού, www.edoeap.gr, προκειμένου να διευκολύνει τους ασφαλισμένους στην υποβολή αίτησης ανανέωσης των προστατευόμενων μελών τους, που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τονίζεται ότι η επικαιροποίηση αφορά ΜΟΝΟ τέκνα 18-24 ετών καθώς και συζύγους/συμβίους κάτω των 65 ετών και μόνο για αυτές τις περιπτώσεις μπορεί και πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Όπως έχει επισημανθεί στη σχετική ανακοίνωση στον ασφαλισμένο παρέχεται η δυνατότητα να μεταβαίνει στην καρτέλα με τα στοιχεία που διατηρεί ο Οργανισμός για να συμπληρώσει ή διορθώσει  τα  στοιχείων των εμμέσων μελών, καθώς επίσης και να «ανεβάσει» όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά,  που απαιτούνται για να ανανεωθεί η περίθαλψή τους.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΑΚΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης