Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΟΕΕΤ: «Στην τελική ευθεία η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον επισιτισμό»Σε απάντηση των ερωτημάτων που φτάνουν καθημερινά στην Ομοσπονδία μας από εργαζόμενους αλλά και από κλαδικά σωματεία σχετικά με την υπογραφή κλαδικής σύμβασης στον τομέα του επισιτισμού σας ενημερώνουμε πως:

Μετά από επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣΕ και της ΓΣΕΒΕΕ τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το Δ.Σ της ΠΟΕΣΕ για να επικυρώσει το σχέδιο σύμβασης που έχουμε συμφωνήσει εδώ και μήνες με την εργοδοτική οργάνωση και να προχωρήσουμε στην υπογραφή της.

Είναι η φυσική κατάληξη των πραγμάτων αφού τόσο η πλευρά η δική μας αγωνίζεται για την ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας στον κλάδο, όσο και η πλευρά των εργοδοτών δια στόματος του κ. Καββαθά στην ακρόαση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο των φορέων, στη Βουλή υποστήριξε πως είναι «υπέρ των κλαδικών συμβάσεων»

Σε κάθε περίπτωση η Ομοσπονδία μας θα ενημερώσει τους συναδέλφους και τα κλαδικά σωματεία για την θετική αυτή εξέλιξη.


http://poeet.gr

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης