Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ECONOMIC CAPITAL, STRESS TESTING AND THE ICAAP

15 Απρίλιος 2009
  • Εντατικό σεμινάριο 2 ημερών για την αξιολόγηση του Οικονομικού Κεφαλαίου, τους κινδύνους που περιέχει, την μέτρησή του, αλλά και τους παράγοντες (σενάρια) που το επηρεάζουν από την αγορά. Μέσα από Case Studies οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτική εξάσκηση σε τομείς όπως το ICAAP, τον πυλώνα Ι της Βασιλείας ΙΙ, το VaR κ.α.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ECONOMIC CAPITAL, STRESS TESTING AND THE ICAAP

 

 

16 ώρες: 14-15 Μαίου 2009

 

Εντατικό σεμινάριο 2 ημερών για την αξιολόγηση του Οικονομικού Κεφαλαίου, τους κινδύνους που περιέχει, την μέτρησή του, αλλά και τους παράγοντες (σενάρια) που το επηρεάζουν από την αγορά. Μέσα από Case Studies οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτική εξάσκηση σε τομείς όπως το ICAAP, τον πυλώνα Ι της Βασιλείας ΙΙ, το VaR κ.α.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Στελέχη Διαχείρισης Κινδύνου, Οικονομικά Στελέχη, Στελέχη Ανάλυσης Κινδύνων & Εποπτικής Μεθοδολογίας, Risk Officers και γενικότερα σε στελέχη που ασχολούνται με συστήματα και εκτιμήσεις κινδύνου αγοράς.

 

 

Το Global Association of Risk Professionals (GARP) σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρουν στην ελληνική αγορά ένα καθαρά πρακτικό σεμινάριο που σκοπό έχει να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στην αξιολόγηση του κινδύνου. Το GARP λόγω της υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που παρέχει, έχει διεθνώς αναγνωριστεί ως leader στην Διαχείριση Κινδύνου καθώς προσφέρει εκπαίδευση σε πάνω από 100.000 στελέχη Διαχείρισης Κινδύνου σε 167 χώρες στον κόσμο.

 

Ο εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Christopher Hall BSc(Hons) FCA MSc(Finance), ο οποίος έχει μεγάλη πείρα στην αξιολόγηση του οικονομικού κεφαλαίου. Ο Christopher έχει εξειδικευμένη γνώση στους τραπεζικούς οργανισμούς κάτι που το κέρδισε εργαζόμενος 10 χρόνια στην Barclays Bank και αναλαμβάνοντας την Διεύθυνση του Οικονομικού Κεφαλαίου.

 

 

Επιδοτείται μέσω του 0,45 ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ

 

Πληροφορίες/Εγγραφές: Ελληνοαμερικανική Ένωση, τηλ. 210 3680 927, e-mail: vzafiri@hau.gr

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης